İlkokullar arası Futbol`da final heyecanı

İlkokullar arası Futbol`da final heyecanı

Marmara Grubu Finallerinde ilk gün Gönen Karşıyaka Bandırma Marmara`yı 4-2, Manyas Atatürk Bandırma ilkokulunu 4-2 yendi.



Gönen Karşıyaka ilkokulu:4 Bandırma Marmara ilkokulu:2

İlkokullar arası Futbol turnuvasının Marmara bölge şampiyonasında sona yaklaşıldı.

Bugün oynanan ilk karşılaşmada Gönen Karşıyaka ilkokulu Bandırma Marmara İlkokulunu 4-2 yenmeyi başardı.

Sanayi Arena da büyük çekişme içinde geçen Karşıyaka - Marmara  maçı ilk dakikalardan itibaren Gönen Karşıyaka`nın üstünlüğü ile sürdü.

Güçlü rakibi karşısında elinden geleni yapan Bandırma Marmara beklentisini skora yansıtamayında yeşil beyazlı ekip karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.




Manyas Atatürk İlkokulu: 4 Bandırma ilkokulu: 2

Sanayi Arena`da oynanan finallerin ilk günü Manyas Atatürk ilkokulu Bandırma İlkokulu ile normal sürede 2-2 berabere kaldı.

Puan anlamında eşit ancak averaj anlamında gidilen panaltılar`da Manyas Atatürk Bandırma ilkokulunu 2-0 ile aşmayı başardı.

Oysa karşılaşmanın ilk devresi 2-0 Bandırma ilkokulunun üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

Manyas Atatürk ilkokulu karşılaşmanın 2.yarısında ortaya koyduğu ısrarlı futbol ile güçlü rakibine ard arda 2 gol kaydederek maçı 2-2 noktalamayı başardı.
Daha sonra averaj için gidilen penaltılarda Mantas Atatürk`ün başarılı kalecisi 2 penaltıyı kurtararak kaybedilmiş karşılaşmayı takımına hediye eden isim oldu.

Bandırma ilkokulu ise 2 farklı galibiyet ile önde götürdüğü karşılaşmayı yediği 2 gol ve kaçırdığı penaltıların sokuyla karşılaşmayı adeta rakibi Manyas Atatürk`e armağan etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false