İlkadım´dan yıl sonu gösterisi

İlkadım´dan yıl sonu gösterisi

Kep Töreninde Öğrenciler, duygulu anlar yaşattılar

Erdek İlkadım Ana Okulu´nun 2018-2019 eğitim-öğretim yılı yıl sonu gösteri programında duygulu anlar yaşandı.

Erdek Öğretmenevi konferans salonundaki gösteriyi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Oktay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan ve kalabalık bir topluluk izledi.

Programın açış konuşmasını İlkadım Ana Okulu Müdürü Gülseren Kızılkaya yaptı. Kızılkaya, konuşmasında öğrencilere şöyle seslendi:

?Biz öğretmenler, gelişmenize etki eden faktörlerin en etkilisiyiz. Bunun bilincinde olarak, birlikte çalıştığımız süre içinde, sizlere, en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Sizinle yorulup, yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik. Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Esas olan, bireyin yeteneğine göre yön verip, üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize?Sizleri, bu duygularla birer çiçek tohumu olarak ülkemin ve dünyanın tüm semalarına serpiyorum. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertiniz. Sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin semeresi olacaktır. Tüm yaşamınızın, değerli ailelerinizle birlikte, sağlıklı, başarılı ve mutlu geçmesini diliyor, hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz. Sizleri çok seviyoruz.?

Konuşmanın ardından öğrenciler, sergiledikleri çeşitli gösterilerle alkış aldılar.

Programın sonunda öğrencilere karneleri verildi.

Üçüncü yılını yaşayıp sahipliğini Şükran Arslan Türkmen ve Hande Arslan´ın yaptığı 71 öğrenci kapasiteli Erdek İlkadım Ana Okulu´nda hâlen 3-6 yaş arasındaki 63 öğrenci eğitim-öğretim görüyor.  ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2019-6/12/2231217774081.jpg



Anahtar Kelimeler: İlkadım sonu gösterisi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli