İlk yarıda son tango

İlk yarıda son tango

Gönen Belediyespor, Cunda Adaspor karşılaşması ile ilk devreyi kapatıyor.

Zirve hesapları yapan Gönen Belediyespor devrenin son maçında Adaspor’la karşılaşacak. Takımda sakat oyuncu bulunmazken, cezası biten Serhat’ın savunmada yerini alması bekleniyor.   

İlk yarının son maçında sahasında Adaspor’u konuk edecek Gönen Belediyespor’da maçın hazırlıkları devam ediyor. Salı günü Edremit’te oynanan ve yeşil beyazlıların 2-1 galip ayrıldıkları Havran Fatih Belediyespor maçından sonra hiç izin yapmadan Adaspor hazırlıklarına başlayan takımda tüm oyuncular, devreyi galibiyetle kapatmak için güç depoluyorlar.

Teknik sorumlu Engin Yıldırım ve yardımcısı alt yapı antrenörü Erol Öztürk, yorucu geçen maç ve yolculuğun ardından izin yapmadan Adaspor maçına hazırlanan oyuncularından galibiyet beklediklerini belirttiler. Takım kaptanı Remzi ise arkadaşlarına güvendiğini ve bu zorlu maçı taraftarların da desteği ile kazanarak devreye moralli girmek istediklerini söyledi.

Pazar günü saat 14.00’te Nail Gönenli Şehir Stadı’nda oynanacak mücadele esnasında yağış beklenmiyor ve hava sıcaklığının 10 derece olması tahmin ediliyor.   



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli