İlk vaka kurbanı Huriye Heper vefat etti.

İlk vaka kurbanı Huriye Heper vefat etti.

Erdek'te meydana gelen ilk (COVID-19) vaka kurbanı Huriye Heper akşam vefat etti.

Erdek'in sevilen esnaf ailelerinden, Eski Erdekspor tesisi, yeni adı ile E&S cafe işletmecisi Hamit Heper’in sosyal paylaşım sitesinden yaptığı çağrı ile herkesin dikkatlerini çektiği KORONAVİRÜS (COVID-19) mücadelesindeki anneleri Huriye Heper(72) için dua istemişti.

Erdeklilerin yakından tanıdığı E&S Cafe işletmesinin aile büyüğü anneleri Huriye Heper’in yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulması anlamında süre gelen karantina süreci akşam gerçekleşen vefat ile son buldu.

 

Huriye Heper(72) bir hafta önce kalp yetmezliği teşhisi ile Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakımına alınarak solunum cihazına bağlanıp hayata tutunması için mücadele başlatılmıştı.

Yapılan test sonuçlarında “COVID-19” Testi pozitif çıkan Huriye Heper yaklaşık 20 yıldır Astım bronşit hastası 5 aydır da kalp yetmezliğinden tedavi görüp ilaç kullanmaktaydı.

Erdekte ilk vaka olarak gündeme gelen Huriye Heper (COVID-19) vakası gerek Erdekli vatandaşların bireysel, gerekse yerel yönetimin kamusal mücadelesi hat safhada sürdürülüyor.



Anahtar Kelimeler: kurbanı Huriye Heper vefat .
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli