İlk tepki Gençlik kollarından geldi.

İlk tepki Gençlik kollarından geldi.

Erdek CHP'de Gençlik kolları Başkanı Mert Örs ile 2. Başkan Hüseyin Cerav hem partideki görevlerinden, hem de CHP’den istifa ettiler.

Erdek CHP’de aday açıklaması ardından ilk tepki gençlik kollarından geldi. Başkan Mert Örs ve 2. Başkan Hüseyin Cerav hem partideki görevlerinden, hem de CHP’den istifa ettiler.

Erdek CHP’de Başkan adaylık açıklaması ardından Burhan Karışık taraftarları kutlamayı parti önünde davul çaldırarak kutlarken, yaşananlara gösterilen tepkilerde gecikmedi.

CHP Erdek gençlik kolları Başkanı Mert Örs yaptığı yazılı açıklama ile birlikte CHP den istifa etti.

CHP Gençlik kolları başkanı Mert Örs; “2019 yılından itibaren başarılı bir şekilde yürüttüğüm 5 yıl partim için infaz cezası aldığım, göreve geldiğimde gençlik kolları kapanma aşamasındayken yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde örgütlenmeyi başardık üye sayımızı 3,4katına çıkardık yaptığımız etkinliklerle tüm kitlelerle ulaşmayı başardık, gerek Tv, ve gazetelerde gençlik kollarımızın adını duyurduk yerel ve genel seçimde başarılı oy oranı ile Erdek'te partinizin bayrağını hep diktik değerli Erdek halkımız; her başlangıcın bir sonu vardır ben doğruları yazmaya ve savunmaya devam edeceğim aktif gençlik kolları başkanlığı görevimden hainlere birlikte aynı yolda yürümeyeceğim için istifa ediyorum etmesem de ilçe yönetimi tarafıma olmayan bir suç bulunup bir disiplin soruşturması açılacak başlatıldı da elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak sevgilerimle.” 

CHP Gençlik Kolları 2. Başkanı Hüseyin Cenav; “Değerli Erdek’liler sizlere yapacağım bu açıklamayı dikkat ile okumanızı öneriyorum.

 2019 yılında CHP Erdek gençlik kolları ilçe başkan Yrd. Olarak göreve geldiğimizde yıkılmış dağılmış bitmiş bir gençlik kolları bulduk ve yeniden kurup toparladık.

 2019 seçimini çok çalışıp belediyemizi kazanıp daha fazla üye sayısına ulaştırdık. 

2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde Balıkesir’in en iyi çalışan gençlik kolları olduk ve 2. yüksek oy alan ilçe olmayı başardık. Başarılarla dolu siyaset hayatımın CHP’deki bölümüne bugün itibari ile son veriyorum.

CHP gençlik kolları başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Etmesem de zaten mevcut adayın kızı tarafından disipline sevk edildim.  Mevcut adayın CHP ye zarar verdiğini birçok kez söylemiştim ve maalesef seçim kazanması çok zor olan AKP ye çok yakın bir aday kendisi ve böyle bir adayla aynı yolda yürümem, yürümedim, yürümeyeceğim partimdeki herkesten özür diliyorum. Bu yolda haksız yere kırdığım, kızdığım birileri varsa haklarını helal etsinler. Bu bir veda değil bir başlangıçtır. Güzel günlerde tekrar buluşmak üzere hoşçakalın, kendinize çok iyi bakın.”



Anahtar Kelimeler: tepki Gençlik kollarından geldi.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı