İlk ziyaretçi Müftü oldu

İlk ziyaretçi Müftü oldu

Bandırmaspor yönetim kurulunu ziyaret eden ilçe Müftüsü Süleyman Küçük başarı dileğinde bulundu.

 

Bandırmaspor´da gerçekleşen olağan üstü genel kurul ve ardından yapılan görev bölümü sonrası kulübün Cumhuriyet caddesi Özsoylar iş merkezinde bulunan merkezine ilk ziyaret Bandırma müftüsü Hacı Süleyman Küçük´ten geldi.

Müftü Süleyman Küçük´ü kulüpte Başkan Erhan Elmastaş´ın yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Küçük, yeni yönetime başarı dileğinde bulunurken futbol´un gerek oyun gerekse izlenme noktasında bedensel ve ruhsal anlamda yaşamsal önem arzettiğini, toplumların kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına olanak sağlayıp, yaşamlarını sağlıklı devam ettirmelerine neden olduğunu ifade ederek Bandırmaspor´a kazasız, belasız bir futbol sezonu diledi.

Başkan Erhan Elmastaş ise Müftü Süleyman Küçük´ün  ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Bandırmaspor´un yeni süreçte kentte faaliyet gösteren tüm kamu özel kurum ve kuruluşlarla diyaloğ halinde bulunup, kentte spor yaşamını en üst noktaya taşımak amacında bulunduklarını söyledi.

Erhan Elmastan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu  24 Kasım salı yarın sabah´da yerel basın mensupları ile TOKİ tesislerinde bir araya gelerek kahvaltılı basın toplantısı yapacak.

/resimler/2015-11/23/1134140270529.jpg

 



Anahtar Kelimeler: ziyaretçi Müftü oldu
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli