İlk sınav Samsun

İlk sınav Samsun

3 transfer 1 anlaşma yapan Feyyaz Uçar, ?3 transfer bölgesi yeri bekliyor.?

Antalya dönüşü Erdek´te Samsunspor hazırlıklarını sürdüren Bandırmaspor´da yeni transferler uyum sağladı.

Bandırmaspor´un Erdek´teki Samsunspor hazırlıklarını izleyen spor editörümüz Zeyyat Saygın, ilk devrenin son karşılaşması için Samsunspor´u bekleyen Bandırma´da Teknikdirektör Feyyaz Uçar, yeni transferler Gökhan Karadeniz, Gökhan Yılmaz ve Üstün Bilgi ile konuştu.

/resimler/2017-1/13/2240225665583.jpg

Kar ve tipi olumsuzluğu dolayısı ile Bandırmadaki oyun alanlarının kapalı olması, Samsun maçı hazırlıkları için Bandırmaspor´u Erdek´te hazırlanıyor.

?Şartlar burada iyi değil ancak maçtan 48 saat önce burada hazırlanmak durumunda olduğumuz için Perşembe den geldik. Transferlerde özellikle Sertaç konusunda çok istekliyiz ancak, kulübünden bir türlü alamadık evladı. Mevcut kadromuzla ilk önemli maça çıkacağız.  Zorlu maç, Samsun da ligi istediği yerde bitiremedi. Onlarda 7-8 takviye transferler yaptılar. Bizimde hedefimiz elbette galibiyet.? Dedi.

Uçar, önümüzdeki maçların önemine değinerek Sertaç için hocası ile son bir konuşma yapmayı istediğini söyledi. Sertaç´ın Samsun maçına yetişmediğini, Denizli maçına yetişmesi için bazı temaslarda bulunacağını vurgulayarak ?Eğer olmayacaksa benimde B-C planlarım var.? Dedi.

Uçar, Sertaç´ın transferi olumsuzlukla sonuçlanması halinde yönetimden bir fedakârlık daha beklediğine işaret ederken, bir orta alan oyuncusu ile anlaşmaya vardıklarını bu oyuncuyu yönetimin açıklayacağını söyledi.

Samsun maçı için oyun alanı temizlense de ağır bir zeminde oynanmak durumunda olacaklarını, bu nedenle de fizik ve güç dengesi üzerinde iskelet düşündüğünü söyledi.

Uçar, ?Puan kaybına tahammülümüz yok, Samsun maçına 3 puan için çıkacağız. Bir puan bizim için yeterli değil, kazanamazsak ta bir sonraki Denizli maçında kazanmak durumundayız. Rakip kim olursa olsun özellikle içerde kazanmak için çıkacağız.? Dedi.

/resimler/2017-1/13/2240568947513.jpg

Gökhan Karadeniz;?Hedefim olan süper lig de oynamak istiyorum.?

Zeyyat Saygın´ın sorularını yanıtlayan Gökhan Karadeniz: ?Bandırma´da gayet güzel bir arkadaşlık var, atmosfer var herkes bir birini seviyor, bende bu ekibe katkı vermeye geldim. İnşallah Bandırmaspor´u üst lige taşıyacağız birlikte. Futbolcuların hayatlarında inişler, çıkışlar olur. Yaşım fazla yok devamlılığı yakalayıp hedefim olan süper lig de oynamak istiyorum. İnşallah bandırma´da benim için basamak olur. ? Derken Pazar günü oynanacak samsun maçı içinde kırmızı beyazlı ekibin ciddi bir rakip olduğunu, Bandırmaspor´un ise kazanmak zorunda olduğunu bunun içinde ciddi bir hazırlık geçirdiklerini söyledi.

/resimler/2017-1/13/2241336604464.jpg

Üstün Bilgi; ?Bandırma da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.?

Zeyyat Saygın´ın sorularını yanıtlayan yeni transfer Üstün Bilgi; ?Bandırmaspor´a Feyyaz hocamın isteği ile geldim. Benim için Bandırma´ya gelmemdeki en önemli neden Feyyaz hocamın burada olması. İnşallah birlikte güzel sonuçlar alırız.? Dedi.

/resimler/2017-1/13/2241593323731.jpg

Gökhan Yılmaz; ?Formayı çok özledim.?

Zeyyat saygın´ın sorularına yanıt veren genç oyuncu Gökhan Yılmaz, Bandırmaspor ile buluşmasının Feyyaz Uçar ile mümkün olduğunu, kendisini Bandırmaspor´da görme istekleri üzerine teklifi kabul ettiğini açıklayarak, ?Ben hedeflerim ve Bandırmaspor´un hedefleri doğrultusunda iyi olacağını düşünerek Bandırmaspor´a ?evet´ dedim.

Maç kondisyonu konusunda kendisi için Antalya kampının çok olumlu geçtiğini söyleyen Bilgi,?Bandırmaspor´da başarılı olacağıma inanıyorum, Formayı çok özledim.? Dedi.

Dahası ve hepsi Spor editörümüz Zeyyat Saygın´ın Bandırmaspor teknik patronu Feyyaz Uçar ve yeni tarsnferlerle konuşması videomuzda ayrıntılar için izleyin izletin.

/resimler/2017-1/13/2245301921652.jpg

/resimler/2017-1/13/2245538172048.jpg



Anahtar Kelimeler: sınav Samsun
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli