İlgenel Meclisi Üyesi Koçyiğit Vekil Adayı Gibi?

İlgenel Meclisi Üyesi Koçyiğit Vekil Adayı Gibi?

CHP`li Koçyiğit aday gibi çalışıyor. Koçyiğit durmak bilmiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma İl Genel Meclisi üyesi İsmet Koçyiğit, 12 Haziran`daki genel seçimler öncesi özverili çalışması ile dikkat çekiyor. Bir ara milletvekili aday adaylığı da gündeme gelen Koçyiğit, aday gibi çalışıyor. İl Genel Meclisi`nde ki arkadaşları ve CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri Can Üretmen ve Mehmet Gökkuş ile tüm köyleri gezen Koçyiğit, " İlk tur çalışmamızı tamamladık. Önümüzdeki günlerde ikinci turu gerçekleştireceğiz. Köylerde gördük ki hakikaten bölge köylerimiz zor durumdalar. Onların sorunlarını dinleyerek CHP iktidarında gerçekleştireceğimiz projelerimizi anlattık" dedi.

Ürünlerinin değeri ile satılmadığını, borçlarını ödeyemeyecek durumda olduklarını belirten çiftçilerin özellikle CHP`nin ``mazot 1.5 lira olacak" sözüne güvendiklerini vurgulayan Koçyiğit şunları söyledi:

Çiftçi arkadaşlar ``AKP de bize yeşil mazot verecekti ancak sözlerini unuttular``. ``CHP`nin ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun verdiği sözü tutacağına inanıyoruz``
``Çiftçilerin olumlu söylemleri ile sevindik. Gittiğimiz köylerde hiç bir olumsuzluk yaşamadık. Tüm köylü arkadaşlarıma partim adına teşekkür ediyorum. Bizler siyaseti insanların sorunlarını çözmek için yapıyoruz. Şahsi çıkarlarımızı değil, toplumsal çıkarları düşünerek mücadele etme gayretindeyiz. CHP iktidarında olan kaynakları hakça paylaştırarak sosyal adaleti sağlayacağız. Seçimde zafer CHP`nin olacak, kazanan halkımız olacak" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.7 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.2 ° / 15.7 ° Güneşli
  • Salı 39.1 ° / 16.9 ° Güneşli