İlçe Spor Müdürü Elüstü konuştu

İlçe Spor Müdürü Elüstü konuştu

?Biz işimizi yapıyoruz, herkes kendi işine baksın?

Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan´ın, sahanın zeminiyle ilgili olarak kendisine yönelik suçlamalarını üzüntüyle karşıladığını belirtti.

/resimler/2018-8/29/1956257992421.jpg

Elüstü, bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Yenikan´ın, Bandırma 17 Eylül Stadı´nın zemininin bozukluğunu öne sürerek, kendisine yönelik, ?Yapamıyorsa bırakıp gitsin, yapanlar gelsin? sözleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

?Ben, bu memleketin evladıyım. Bandırmaya ve Bandırmaspor´a asla zarar vermem. Sahanın zemininin bazı bölümleri hava koşullarının elverişsizliği nedeniyle bozuk gibi görülse de, aynı durum ülkemizdeki diğer sahalarda da var. Ancak uzmanların yaptığı incelemeye göre sahamız zemininin bazı bölümlerindeki bu bozukluklar, yeni çim ekimleriyle bir-iki haftada ortadan kalkacaktır. 5 yıldan beri sahada, sezon öncesi yaptığımız hazırlık çalışmalarının aynısını bu yıl da gerçekleştirdik. Kimse merak etmesin, biz işimizi yapıyoruz. Herkes kendi işine baksın. En önemlisi de, kimse, olası başarısızlıkların mazeretini bizim sırtımıza yıkmanın kılıfını hazırlamasın.?  Önder BALIKÇI

/resimler/2018-8/29/1956431742610.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli