İkinci Klibini de çıkarttı.

İkinci Klibini de çıkarttı.

Bandırma`lı sanatçı Asya Uçar ``Kalmayacak`` tan sonra 2.klibi Engel tanımayan Aşk`lara ithafen, ``Beceremem``de çıktı.





Bandırma`nın yetiştirdiği sanatçı kervanına Asya Uçar`da katıldı.

Aslen Kırklareli li olmasına karşın eşi`nin Bandırma lı olması dolayısı ile uzun yıllar Bandırma`da yaşayan ve fanatik bir 10.5 olan besteci ve söz yazarı Asya Uçar ilk klibi ``Kalmayacak`` tan sonra 2.ci klibi engel tanımayan Aşk`lara ithafen, ``Beceremem``i de çıkarttı.

Sahne çalışmalarını Körfez`de sürdüren sanatçı stüdyo ve klip çekimleri için sık sık gitmek durumunda kaldığı İstanbul-Altınoluk arasından yogun seyehat trafiğinde kendisine en büyük desteği eşi Selçuk Uçar veriyor.

Kendisi gibi söz ve müzik yazarı olan eşi Bandırmalı Selçuk Uçar`dan aldığı destek ile sanat yaşamını en üst noktaya taşımakta kararlı olan sanatçı Asya ``Kalmayacak`` tan sonra yeni hazırlanan klibi ``Beceremem``in müzik dünyasında ses getirmesi sanatçının doğru hedeflerde olduğunun göstergesi oldu.

Asya Uçar sanatını üst noktalara taşırken sosyal projelere de büyük bir özveri ile katkı vermek istediğinin altını çizerek özellikle Bandırma`dan gelecek tekliflere ``Hayır`` deme şansı olmadığını söyledi.

Asya Uçar Bandırma Manşet aracılığı ile seslenmek istediği Bandırmalı hemşehrileri 10.5 lere ``
Uzun yıllar müzik le iç içeyim ama Bandırma benim için çok özelliklerle dolu bir yer. Öncelikle eşim ve ailesi Bandırmalı mikrofonu elime aldığım ilk sahnemi yaptığım sesime  destek veren, bana bu anlamda ilerleme gayreti veren insanlarla buluştuğum ilk yer ve bu haz beni hep buralarda olmaya şevk etti. şuan ve uzun zamandır yine Altınoluk beldesindeyim. İstanbul arası gelip gidiyorum. 2.klibim olan sözleri bana müziği eşim Selçuk Uçar'a ait klibin de engel tanımayan hazin bir aşk hikayesine yer verilen ``Beceremem`` adlı şarkım da sizlerin de desteğiyle kısa zamanda büyük hit`ler alacağına inancım yüksek. Bu noktada Bandırma ve Bölgemdeki sosyal projede yer almak arzusundayım. Siz değerli hemşehrilerim müzik sevenlerin ve 10.5 lerin desteklerini bekliyorum. sevgiler ve saygılar gönderiyorum.`` Asya Uçar.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı