"İhraç talebiyle il disiplin kuruluna sevk edildi."

"Bu ayıp size yeter" 5 yıldır Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptığı partisi CHP'de ihraç talebiyle il disiplin kuruluna sevk edildi. Suçu: "Roman olmak!..."

Siyasetin kirli yüzünü bazen uzakta aranmaz, şeytan içinize girmişse bir kez onu zaptetmek elde olmaz..  İşte bu söylem noktasında yaşanan gerçek hayat hikayesi uzakta değil, sınıf ve ayrılcılık düşmanı olduğunu açıklayan CHP'nin tamda orta göbeğinde yaşandı.

Yer Erdek CHP ilçe başkanlığı, Muhatabı 5 yıldır Erdek CHP ilçe Gençlik kolları başkanı olarak görev yapan Mert Örs, ne yapmış Mert Örs, Partisinin genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu'nun Balıkesir Mitingine Mim. Hüseyin Sarı'nın otobüsü ile gitmek.

Hüseyin Sarı kim?

60 yıl sonra Erdek'te CHP'nin zaferini 2 kez yerel belediye ye taşımış isim.  Bazen öyledir nekadar öldürmeye çalışılsada, halkın seçtiği vurdukça büyür... Tarihte örnekleri çoktur. Öldürdüm sanırsın ama sadece sanırsın siz hele bir seçime girin, kazanın sonra sizinde sözünüzü dinleyenler olur elbet.. 

Siz şimdi işi gücü bıraktınız, cadı avına çıktınız... 5 yıl bu partiye hizmet vermiş bir genci "Roman" diye yaftalıyarak sözüm ona satranç tahtasını kapatmak istiyorsunuz...

Roman çocuğu Mert Örs'ü ihraç talebi ile il disiplin kuruluna sevk edenler kimim değirmenine su taşıdıklarının bilinci içinde avuçlarını ovuştururken, ötekileştirdikleri bir kitleyi kimin kucağına itiklerini çok bildiklerini herkes biliyor.

Mert gider!... Örs'ü kalır hiçbir yerinize koyamazsınız...

Siyaset arenasının küçük burjuvası Erdek'te Ankara'dan istanbul'a "ADALET" için yürüyen Kılıçdaroğlu'nun partisi bakalım bu ayrımcılık sınavını nasıl verecek  ADALET Mi? SİYASET Mİ ? 

5 yıl CHP Erdek Gençlik kolları Başkanı olarak görev yürüten Mert Örs, "İstifa Et" restine, rest çekip tüm kumpaslara rağmen haklı mücadelesini Genel Başkana kadar taşıması teşkilat bazında dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu.

Mert Örs, tüm yaşananlara inat görev ve sorumluklarını hatırlattığı parti büyüklerinin yüzüne şamar gibi vuran yazılı açıklamasında; "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emaneti 5. yıldır ilçe gençlik kolları başkanlığını yürütüğüm Ailem Cumhuriyet Halk Partisinden erdek ilçe yönetim kurulu kararıyla geçici olarak uzaklaştırılmış, olup geçici ihraç talebiyle il disiplin kuruluna sevkedildim "bizler bu partinin öz evlatlarıyız " kişisel hesaplaşmalar yüzünden kendimi ve genç arkadaşlarımı yedirtmem! Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi iktidar gençlerle gelecek Sağlıcakla kalın." sözde CE HA PE lilere ihtiyacı olan dersi verdi.   Zeki KARADENİZ



Hadi bakalım Kemal efendi, halının altına değil, kapının önünü süpür de görelim
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı