İftar vakti Cinayet

İftar vakti Cinayet

Erdek´teki kanlı hesaplaşmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 

Erdek´te iftara ramak kala meydana gelen cinayet olayında, yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişiden 1 öldü, 2. si tedavi altında.

Olay Erdek Atatürk Mahallesi eski İtfaiye  sokak olarak bilinen İnönü caddesinde meydana geldi. Aralarında alacak verecek meselesinden sabah saatlerinde kavga eden Kenan Kalburcu ile Ali Toğuşlu´nun iftara yakın düello rövanşı kanla noktalandı.

Pompalı tabir edilen av tüfeği ile vurulan Kenan Kalburcu(42) kaldırıldığı Erdek devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, olay mahallinden tesadüfen geçmekte olan Cemal Okumuş(46) ile Barış Nalça(39) yaralı olarak kaldırıldıkları Erdek Neyyire & Sıtkı devlet hastanesinde tedavi altına alındılar.

/resimler/2015-6/21/2217556541405.jpg

Olaydan sonra kullandığı pompalı silah ile 10  E 7167 plaka sayılı otomobil ile firar eden cinayet zanlısı Ali Toğuşlu (33) Erdek polisinin başarılı operasyonu ile olaydan 45 dakika sonra suç aleti av tüfeği ile birlikte ele geçirildi.

Cinayet nedeni alacak verecek meselesi

Erdek´te iftara ramak kalan kanlı hesaplaşma sonrası Kenan Kalburcu´nun yaşamını kaybetmesi Cemal Okumuş ve Barış Nalça yaralanmasına neden olayın, Öldürülen Kenan Kalburcu ile Cinayet zanlısı Ali Toğuşlu´un arasında alacak verecek meselesinden husumet olduğu öğrenildi.

Evli ve 3 çocuk babası Kenan Kalburcu(42) bu sabah karşılaştığı Ali Toğuşlu(33) den alacağını istediği ve yanıtsız kalan talep sonrası bir süre tartışıp yumruklaştıkları öğrenildi.

Kenan Kalburcu ile Ali Toğuşlu´nun aynı gün iftar saatine ramak kala meydana gelen karşılaşmaları kanlı hesaplaşma ile noktalandı.

Olay yerine hazırlıklı ve silahla gelen Ali Toğuşlu, hasım gördüğü Kenan Kalburcu´ya doğrulttuğu silahının tetiğine dokunması caddeyi kan gölüne çevirdi.

Silahtan çıkan saçmaların ilk hedefi olan Kenan Kalburcu(42) göğsünden ve ayaklarından altığı yara sonucu kaldırıldığı Erdek Neyyire & Sıtkı devlet hastanesinde hayatını kaybederken olaya yakım mesafede tanıklık eden Cemal Okumuş(46) sırtından tek saçma ile, Barış Nalça(39) ise elinden ve göğsünden yaralandı.

Cinayetin ardından teyakkuz´a geçen Erdek polisi olaydan 45 dakika sonra 10 E 7167 plaka sayılı otomobille olay yerinden firar eden Ali Toğuşlu(33)´ü yakalayarak hakkında ateşli silahla taammüden adam öldürmekten tahkikat başlatıldı.

 /resimler/2015-6/21/2221237326670.jpg



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli