HYUNDAI`nin yeni modelleri göz kamaştırdı.

HYUNDAI`nin yeni modelleri göz kamaştırdı.

Festival bünyesi içinde Cumhuriyet alanında stant açan HYUNDAI otomobilleri göz kamaştırdı.

Bandırma HYUNDAI otomobil bayii, Baştaş Grup`a geçmesi ardından sosyal ve toplumsal aktiviteler, hem kurumsal kimliği, hemde satışa sunduğu HYUNDAI otomobillerin farklılığını öne çıkarttı.

Kütahya ve Balıkesir`in önemli bölgelerinde Otomobil, Stone Sokak Mobilyaları, Beton Parke,  Petrol, İnşaat, Akaryakıt ve Restorant işletmesi çalışmalarını gerçekleştiren Baştaş Grup, Bandırma ve bölgesi bayiliğini yeni üstlendikleri HYUNDAI otomobillerini bayi şhow room`dan sonra 25 Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm festivalinde halkın beğenisine sundu.

Bir birinden güzel ve her bütçeye uygun yüksek performanstaki lüx otomobiller Bandırmalıların beğenisini topladı.

İktisatlı küçük otomobil modelinden, lüx otomobil ve jip modelleri festival süresince yüzlerce kişinin inceleme ve begenisine sunulduğu HYUNDAI modellerinde en çok  i 10 ve i 20 model iktisatlı otomobiller beğeni topladı.

Küçük Hyundaı`lerin sürüş rahatlığı, iktisatlı, performansı yüksek ve geniş iç haçmi yanı sıra ulaşılabilir fiyatları Bandırmalıların büyük ilgisini çekti.

HYUNDAI standını izleyen bayanlar özellikle iktisatlı ve park etme noktasında yüksek performans ve az yer kaplaması nedeni ile i 10 ve i 20 modeller üzerinde büyük ilgi gösterdiler.

Baştaş, HYUNDAI otomobil standı hostesleri modeller üzerinde bilgilendirme yaparken, müşteri namzetlerinin gözrüş ve düşüncelerini alarak kendilerine form doldurttular.

Baştaş yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Baş ise yaptığı açıklamada Kütahya ve Balıkesir`in önemli bölgelerinde sürdürmekte oldukları faaliyet alanlarını Kütahya`dan sonra, Bandırma`dada Akaryakıt ve HYUNDAI Otomobil bayiliği ile taçlandırıklarını vurgulayarak, Bandırma`lı dostlarına özel bir çağrıda bulundu.

Hüseyin Baş, Bandırma`da yeni aldıkları HYUNDAI otomobil bayiliğinin kısa sürede beklenen trent`e ulaşması noktasında ``Sürüm`` politikası uyguladıklarını, otomobil almayı düşünen Bandırmalılara bir süre için özel fiayat uygulaması ile satışlarını sürdürdüklerini söyledi.




  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı