Hyundai Kampanya Bombasını Patlattı!

Hyundai Kampanya Bombasını Patlattı!

Bu fiyatlara başka araba alınmaz! İşte Hyundai Elantra Fiyat Listesi

Hyundai’den bomba niteliğinde kampanya geldi! Diğer otomobil kampanyalarının yanı sıra bu Hyundai kampanyasında çok ucuza araç sahibi olabileceksiniz. Bu fiyatları kaçırıp, pişmanlık yaşamak istemiyorsanız araba almanın tam vakti!

Uzun süredir artan fiyatlar nedeni ile araba fiyatlarında da büyük bir yükseliş gerçekleşti. Sadece sıfır arabalarda değil ikinci el arabalarda da gerçekleşen felaket artış nedeni ile vatandaşlar araba alamaz hale geldiler. Bu nedenle isyanlarını bir çok yerde özellikle de sosyal medyada dile getiren vatandaşların imdadına ise otomobil firmaları yetişti. Birbirinden farklı otomobil firması vatandaşların araba alabilmesi için resmen seferber oldu.

Şubat Otomobil Sahibi Olma Ayı!

Şubat ayında otomobil alacak vatandaşların isyanları nedeni ile bir çok otomobil firması kampanya yaparak otomobil fiyatlarında indirime gitti. Fiyat listesini güncelleyen otomobil firmaları arasında Hyundai Elantra’da yerini aldı. Özellikle Hyundai markasının üretmiş olduğu arabalarda konforlu donanım ve güvenlik sistemi araba alacak vatandaşların oldukça dikkatini çekiyor. Bu nedenle özellikle 2022 yılında Hyundai satın almak isteyen vatandaşların sayısı giderek arttı. Tabii ki de bu artış Hyundai araba firmasının indirim yapmasına konusunda baskılara yol açtı.
Özellikle şubat ayında otomobil firmalarının yaptıkları indirim kampanyalarına dahil olan Hyundai’de Şubat 2022 yılında özel fiyatlar ile sürpriz şubat indirimini ayağınıza getiriyor.
Geniş bagaj hacmi ve özel tasarımı ile Hyundai Elantra C Sedan araba severlerin çoğunlukla tercih ettiği araçlar arasında yer alıyor. Üçüncü nesil platform yakıt verimliliği sayesinde ise vatandaşlara oldukça büyük avantajlar sağlıyor.
Tabii ki geçtiğimiz dönemlere göre 2022 yılında fiyatlara oldukça zam geldi. Bu nedenle yapılan indirimler yine de eski fiyatları aratıyor. Ancak şubat ayı kapsamında yapılacak olan indirimler sayesinde en azından daha avantajlı şekilde araba sahibi olabilirsiniz. Köşede belirli bir yatırımınız varsa bu yatırımınızı değerlendirecek en güzel araç bir araba satın almaktır.
Peki Hyundai kampanyası kapsamında fiyatlar ne kadar düşecek? Önceki fiyatlar neydi, indirimli fiyatlar ne olacak? İşte bu soruların cevabı için haberin detaylarını okumaya devam edin!

Hyundai Kampanyalı Fiyatlar

1.6 MPI 123 PS Style Benzin, Manuel
Fiyatı: 445.225 TL
Kampanyalı satış fiyatı: 396.543 TL


1.6 MPI 123 PS Style Comfort Benzin, CVT
Fiyatı: 469.725 TL
Kampanyalı satış fiyatı: 462.225 TL

1.6 MPI 123 PS Smart Benzin, CVT
Fiyatı: 507.225 TL
Kampanyalı satış fiyatı: 502.225 TL



Anahtar Kelimeler: Hyundai Kampanya Bombasını Patlattı!
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı