Huzur içinde gerçekleşti.

Huzur içinde gerçekleşti.

Erdek Zeytin Kooperatifi seçimleri huzur içinde gerçekleşti. %53 iştirakle son yılların en büyü ilgi gösterilen kongresi oldu.

 

 

162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış kooperatifi seçimleri büyük bir sükûn içinde gerçekleşti. Büyük tartışmalara neden olacağı söylentileri ile kongreye gölge düşürülmek istenmesi söylentide kaldı.

Divan'ın oluşumundan itibaren üstünlüğü eline alan Hüseyin Sarı Grubu salon hâkimiyeti ile erken final havasına girerken, Başkan Adayları, Hüseyin Durak ve Hüseyin Sarı'nın kongreye ilişkin görüş ve açıklamaları taraftarlarından büyük alkış topladı.

Saatler 17.00 gösterdiğinde sandık kurulu oylamayı tamamlayıp oy sandıklarını açtı. 4491 ortağı bulunan 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifinde %53 oranında 2374 oy kullanıldı.

Gizli oylamanın tamamlanması ardından şu sıralarda sayıma başlandı.

Mavi Liste ile seçime katılan Hüseyin Durak'ın listesinde Ahmet Uysal, Murat Çolak, Nehmet Pektaş, Nesrin Torun, İsmail Hakkı Süzgün yedeklerde Temel Binici, Mustafa Kırgöz, Ramazan Akdağ, Ömer Alan, Hayrettin Durmaz ve Hüseyin Eren yer aldı.

Sarı liste ile seçime katılan Hüseyin Sarı'nın listesinde Süleyman Eren, Abdullah Şenol, Fahrettin Pektaş, Ömer Saçıl, Türkan Akdağ Öztürk yedeklerde ise Mehmet Ali Kılıç, Ferhat Toka, Adnan Koruk, Mehmet Lütfü Kalafat, Yener Özkaynak ve Müjdat Saçan yer aldı.



Anahtar Kelimeler: Huzur içinde gerçekleşti.
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false