"Hoşgeldin 2020"

Bandırma ve Erdek'te gece geç saatlere dek süren kutlamalar, olaysız ve coşkulu geçti.

2019'a veda edip 2020'ye "Merhaba" derken Bandırma ve Erdek'te yeni yıl için kutlama programı yapan işletmelerde coşku ve heyecan yaşanırken, sokaklarda sükut vardı.

Emniyet ekiplerinin gecenin ilerleyen saatlerine dek süren denetimleri olay ve olumsuzluklara şans tanımadığı Bandırma ve Erdek'te huzurlu bir gece yaşandı.

                     Erdek YAT Otel’de coşkulu yılbaşı

Erdek’te yeni yıl programı düzenleyen mekânlar arasında YAT Otel de yer aldı.

Sahipliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı otelde İstanbul’un tanınmış orkestralarından  Bandırmalı sanatçı Nusret Uyar'ın ekibi “Active” program yaptı. “Orkestra Active” eşliğinde sahneye çıkan Zeynep Yılmaz, Çisem, Nur, Gül ve Ercan Yeşiltaş'ın dışında oryantal Hayal Yat Oteldeki yeni yıl kutlamasına ayrı heyecan ve coşku kattı. 

Gecenin sunuculuğunu ise Tv. 8'in başarılı sunucularından, Beyaz tv de İŞ'TE MODA Tv programı yapımcı ve sunucusu Deniz Tunca yaptı.

Erdek'te yeni işletmelerden Hadrianus otel, Prestij Tekne Balık restaurant, Denizhan tekne balık restaurant , Yeşilim restaurant Camping ve yine Cuğra'nın elit mekanlarından The Wall Bar'da yeni yıl kutlama programına katılanlar sıra dışı bir gece yaşadılar.

Erdek'te bir birinden güzel programlar, bir birinden güzel yeni yıl menüleri sıra dışı bir yılbaşı yaşanmasına olanak tanırken, Bandırma'da da durum pek farklı olmadı.

Özellikle Eken Prestij otelde Mi Orkestra eşliğinde Tülay, Berkay Buluç ve oryantal yeni yıla Eken Prestij'de girmek isteyenlere unutulmaz anlar yaşattılar.



Anahtar Kelimeler: "Hoşgeldin "
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı