Hoş geldin Tertip

Hoş geldin Tertip

187. Dönem yedek subay tertipler Pınar otel`de buluştu







Kimi savcı, Kimi hakim, Kimi avukat, Kimisi iktisatçı, Kimi Mimar, Kimi öğretim üyesi her birinin kimlik ve mesleği farklı onların tek ortak noktaları 1987 yılında Şimdiki yeri Beyoğlu adliyesi olan Halıcıoğlu Askeri personel okulu 187.dönem yedek subay okulu öğrencisi olmaları.

Sıkı bir eğitim süreci, Sıkı bir arkadaşlığın temelini atmış 27 yıl önce, ve söz vermişler bir birlerine, Her nerede olursak olalım, Aynı asker ocağında olduğu gibi, 6 ayda bir ülkenin otantik bir köşesinde yeniden birlikte olmayı.


6 Mayıs 2012 önemli bir tarih hafta sonu yılın ilk toplantısı için Bandırma` yı seçen 187.ci dönem personel okulu yedek subay namzetleri bir bir Bandırma ya gelmeye başlayınca onları devreleri Av.Aptullah Topan ile Av.Selçuk Erakkuş karşılamış.

İlk gece Şehir restaurant`da,ertesi gece Mobydick`te yenen balıklar eski günlere meze olmuş, yeniden yaşatmış askerlik anılarını, Sohbetin derinliklerini kahkahalar bölmüş zaman zaman.

Ve pazar geldiğinde veda kahvaltısı için çok özel bir plato seçilmiş Pınar otel`in kendine özgü otantik atmosferinde kahvaltılarını yudumlarken, Geceden yarım kalan sohbetler devam etmiş.

Yılın ilk toplantısı sonlanırken ikincisi için randevu kesilmiş Antalya`nın Side sine.Askerlik biteli çeyrek asrı geçmiş ama, Dostluklar daha uzun yıllar sürecek sağlam temeller üzerine oturtulmuş İstanbul Halaçoğlu yedek subay okulu 187.dönem tertipleri için.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli