Hizmette çifte standart mı?

Hizmette çifte standart mı?

Büyükşehir Körfezdeki plajları pırıl pırıl temizledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan Körfez plajları, temizliğiyle tatilcilerden tam not aldı. Belediye ekiplerinin düzenli ve titiz çalışmaları sayesinde vatandaşlar, körfez´de temiz bir tatilin tadını çıkarıyor.

Yaz sezonunda nüfusu 3 milyona dayanan yerli turizmin başkenti konumundaki Balıkesir´de plajlar, temizliğiyle turistlerin takdirini topluyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda yer alan plajlarda, kıyı-plaj temizliğini düzenli olarak yürüten Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı´na bağlı Kıyı ve Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, topladıkları çöpleri katı atık bertaraf tesislerine aktararak, geri dönüşümüne imkan sağlıyor.

/resimler/2019-8/3/1437165817881.jpg

?TEMİZ ÇEVRE TEMİZ GELECEK?

?Temiz çevre, temiz gelecek? sloganıyla hareket eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin; 5´i ?Mavi Bayraklı? toplamda 8 plajı temizliğiyle tatilcilerden tam not aldı. Sezonunun başından bu yana düzenli olarak belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar sayesinde temiz bir sezon geçiren vatandaşlar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Hizmette çifte standart
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli