Hizmetlerini anlattı

Hizmetlerini anlattı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, görevi süresinde hayata geçirdiği hizmetlerini anlattı.

Susurluk Belediyesinin 6 Aralık 2022 de düzenlediği sabah Kahvaltılı ve Basın Toplantısında Başkan Nurettin GÜNEY, Susurluklu basın mensuplarıyla buluştu. Susurluk Atatürk Parkı Kahvaltı Evinde edilen kahvaltıdan sonra, yenilenme sürecindeki Gün Evi olarak hizmet veren 2. No lu kafe ve emzirme odasında yerinde incelemeler yapıldı, basın mensupları bilgilendirildi.


Kitap kafe, kafeterya kısmında; Susurluk Belediyesi Basın ekibininin bilgilendirme sunumu, ilgili daire müdürleri ve proje sorumluları tarafından gerçekleştirildi. Susurluk adına bugün ve yarın için bilgi alışverişinde bulunduğumuz bu toplantıya katılan tüm değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür eden Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY Susurluk’lu çocuklara yaz döneminde açılan kurslara ilginin çok büyük olduğunu ve ücretsiz hizmet verdiklerini 18 dalda brançta kursiyer yetiştirdiklerini yetenekli, olan çocuklar daha iyi yerlere gelebilmesi için çaba sarf ettiklerini açıkladı. 52 km lik parka yol yaptıklarını çalışmalara devam ettiklerini kendi araç kademelerini kurduklarını, tamirat ve eksiklerini belediyenin yetişkin ustaları ile giderdiklerini çalışmalarını Milliyetçiliğe, halkçılığımıza, laikliğimize, inkılapçılığımıza ve Devletçiliğimize Atatürk devrimlerine inanarak Susurluk halkına hizmet verdik vermeğe de devam edeceğiz. Temizlik konusunda halkımız temiz ve yaşanabilir bir şehir statüsün de yaşamayı hak ediyor ve biz tüm kadro ve personelimiz olarak daha güzel hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İbaresinde bulundu.

 

Daha sonra basın mensupları olarak Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN’i ziyarette bulunduk. Bölgemizde Çiçek hayvan hastalığının olduğu ve Günaydın mahallesi ve İclaliye  mahallesi çiçek hastalığından dolayı karantina altına alındığı bildirildi. Göbel Söve Muradiye Dereköy mahalleri de gözetim altında tutulduğu İl Tarım İlçe müdürlüğünce takip edildiği bilgisi verildi. Bu hastalığın Göçmen kuşların göç yolu olan Susurluk ve çevre mahalleleri ne kuşlar ve yabancı yerden gelen hayvanların sayesinde çiçek hastalığının bulaştığı tespit edilmiştir. bilgisi aktarıldı hayvancılık yapan üreticilerin derhal hayvanlarına çiçek ve koruyucu aşılarını yaptırmalarını uyarısında bulunuldu. İbrahim PAMUKÇU Susurluk 



Anahtar Kelimeler: Hizmetlerini anlattı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı