Hizmetin adı "Yücel Yılmaz"

Hizmetin adı

Erdek'te, son yıllarda lime, lime dökülen Cuğra "Ali Haydar Sarı, Sahil Parkı" Büyükşehir tarafından isme yakışır şekilde yenilendi.

2014 yılında dönüştürülen yerel yönetim sisteminde ilçe belediyelerinin imkan ve olanakları yetersiz kalması, Ahmet Edip Uğur ile başlayan Büyükşehir süreci Yücel Yılmaz ile devam ederken Erdek 8 yıl sonra arkasında hissettiği Büyükşehir desteği ile beklentilerini bir bir yaşama geçirmeye başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek'in arıtma ve altyapı ile başlayıp, Doğal-gaz ile devam eden yapısal değişimine bu sezon Cuğra “Ali Haydar Sarı Sahil Parkı”nı ile pik yaptı.

Yürüyüş yolları, çevre düzenlemesi ve sahil ışıklandırma sistemi ile havai bir görünüme kavuşturulan Cuğa'da sıra görkemli bir açılış programı ile projeyi hizmete sokmak kaldı.

Hafta sonu Erdek belediyesini ziyaret eden Başkan Yücel Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, Büyükşehir olarak çabalarının Erdek'i turizm de hak ettiği noktaya taşımak olduğunu açıklamıştı.

Belediye riyaset makamında parti kurmayları bir araya gelen B. Şehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, partililerine vatandaşın beklentilerine daha fazla itibar etmeleri talimatında bulundu.



Zeki AYDOĞAN
26.06.2023 21:42:07
Gecikmiş te olsa teşekkürler başkan. Şehir içi trafik ve çevre yolu sorunun biran önce halledilmesi gerekiyor.

Yusuf acar
27.06.2023 02:18:59
Çok güzel oldu başkana sonsoz teşekkürler ama birde atatürk mah.kizarandere cad ögretmen nadir .sok emniyet aparmanin önünde yol yok sokak olduğu halde kaçinci yüzyılda yaşiyorsak artık saygilar dilerim

Anahtar Kelimeler: Hizmetin "Yücel Yılmaz"
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı