Hızlı koşan atın tezeği yine seyrek düştü

Hızlı koşan atın tezeği yine seyrek düştü

316 Konutluk 2.Etap Edincik toplu konut müteahhidi İnta İnşaat iflas etti. 180 işçi ile firmaya lojistik sağlayan 15 bölge firması zor durumda




Edincik`te yapımı devam eden Toki konutları müteahhidi İnta İnşaat`ın iflas ettiği gerekçesi ile ortamdan uzaklaşması başta 180 çalışanı olmak üzere firmaya stratejik ve lojistik sağlayan bölge firmalarını ayağa kaldırdı.




Edincik Belediye Başkanlığını Toki idaresi tarafından 2.etap 12 blok 316 dairelik konutların ihalesi yapılarak geçtiğimiz Ağustos ayında temeli atılarak başlanan inşaatların hızla sürmesi, konut beklentisi içindeki vatandaşların sevinmesine neden olmuştu.
%70 dolayında tamamlanan konutların bitirilmeden ortaya atılan iflas söylentisi 316 konut beklentisi vatandaşın yanı sıra firmaya taşeroluk yapan 15 bölge kuruluşu ve 180 inşaat çalışanını kaygıya sevk etti.




Geleceğin uydu kenti olarak adı öne çıkan Edincik`te konut sahibi olabilmek adına varını yoğunu ortaya koyan Toki zedeler yaşadıkları endişe nedeni ile yatırımlarının heba olmaması için Belediye Başkanlığından destek bekliyor.





Büyük şehir yasası ile yetkileri kısıtlanan Belediye Başkanı Mehmet Yağcı 2.Etap Toki inşaatında yaşanan iflas olumsuzluğu sonrası sık sık toplantılar yaparak çözümsüzlüğü aşma noktasında Toki idaresi ile temaslarını sürdürüyor.





sonradan edincikli
16.01.2013 18:23:35
Ya başkan aslında sizin için iyi oldu mevcut toki yolunun ışıklandırmasını takip edemezken yarım santim karı bile temizleyemeyip tuzlayamaz ken yeni Toki neyine her al de Hüseyin Altın tertipledi

Edincik sevdalısı
16.01.2013 19:23:56
Siz herhalde üedaş ın özelleştirdiğini bilmiyorsunuz. toki yolu aydınlatmasını başkan kendi gayretleriyle yaptı. büyükşehir olunca görücez esas sıkıntıları

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı