Hisarcıklıoğlu “Dünya Odalar Federasyonu” Başkanı

Hisarcıklıoğlu “Dünya Odalar Federasyonu” Başkanı

Tan, “Dünya Odalar Federasyonu” başkanlığına seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutladı.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, 115 ülkenin odalarını bir çatı altında birleştiren “Dünya Odalar Federasyonu” başkanlığına seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutladı. 

Tan, altı aday arasında en yüksek oyu alarak Federasyon Başkanlığı görevine seçilen Hisarcıklıoğlu’nu yayınladığı mesajla kutlayarak, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’mizin Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, 115 ülkenin ticaret ve sanayi odalarını ve birliklerini bir çatı altında toplayan Dünya Odalar Federasyonu(World Chamber Federation WCF) başkanlığına seçilmesini büyük bir gururla duyuruyoruz. 2023-2025 döneminde Dünya Odalar Federasyonu’nu yönetecek olan Başkanımız Hisarcıklıoğlu, göreve geldiği günden bugüne camiamızı ulusal ve uluslararası arenada en üst seviyeye taşımaktadır. TOBB Başkanımızın böylesi önemli ve anlamlı bir göreve seçilmesi ülkemize büyük bir gurur yaşatmaktadır. Başkanımızı yürekten kutluyor, diğer tüm uluslararası görevlerinde olduğu gibi bu görevi de başarıyla yerine getireceğine yürekten inanıyoruz” dedi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı