HERŞEYTEMİZ BİR BANDIRMA İÇİN

HERŞEYTEMİZ BİR BANDIRMA İÇİN

Genel çevre temizliğinde, çocuk parkları dezenfekte edildi.

Periyodik temizlik çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışan Bandırma Belediyesi temizlik ekipleri, gece-gündüz demeden tertemiz bir Bandırma için mücadele veriyor. 

/resimler/2018-7/3/1344088856572.jpg

Livatya Sahili Temizlendi

Temizlik İşlerine bağlı ekipler temizlik çalışmalarının ilk bölümünde öncelikli olarak iş makineleri ile Livatya Sahilini temizleyerek daha sağlıklı bir görünüme kavuştu.

İş Makineleri ile yapılan temizliğin ardından Livatya sahilinde yaptığı mıntıka temizliği ile sahil boyunda kalan diğer katı atık ve benzeri malzemeler ekiplerimiz tarafından toplandı.

/resimler/2018-7/3/1345498546017.jpg

Pertev Nihal Hastanesini Çevresi Temizlendi

Bandırma Belediyesi kentin dört bir yanındaki temizlik ve mıntıka temizliklerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Pertev Nihal (Eski Devlet) Hastanesinin içine ve çevresine detaylı temizlik gerçekleştirdi. Hastane içinde ve çevresinde bulunan tüm molozlar ve çöpler ekiplerimizin detaylı çalışması sonrasında temizlendi.

/resimler/2018-7/3/1348520580823.jpg

Çocuk Parkları Dezenfekte Edildi

Halkın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için çocuk parklarının temizliğine büyük önem veriyor.

Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları insana, doğaya ve çevreye herhangi bir olumsuz etkisi olmayan özel biyolojik dezenfektanlarla yıkanıyor.

Bandırma Belediyesi tüm vatandaşların doğaya ve çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet ediyor. Doğa´nın sunduğu sonsuz nimetlerin karşılığını onu kirleterek değil ona sahip çıkarak, onu koruyarak verebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: BANDIRMA HERŞEYTEMİZ İÇİN
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli