Her şey ban ban için...

Her şey ban ban için...

Haftalar önce başlayan destek turları stada yansıdı. 17 Eylül stadı ilk kez doldu.

 

Bandırmaspor`un şanssızlıklar sonucu bir bir ardına kaçırdığı Şampiyonluk coşkusunu 2014-2015 sezonunda kazanması adına verilen taraftar katkısı yıllar sonra 17 Eylül stadının hınca hınç dolmasına neden oldu.

Cin çukurundan sonra geçilen 17 Eylül stadı karşılıklı yeni ve eski kapalı tamamen dolarken, yeni kale arkasına da önemli sayıda taraftar alınmak durumunda kaldı.

Bandırmaspor`u şampiyonluğa taşıyan final karşılaşması Bandırmaspor-Göstepe maçı için stadı dolduran taraftarlar 90 dakika süresince bordo beyazlı ekibi çılgınca desteklerken ayrıntılar gözden kaçmadı.

Karşılaşma öncesi salıverilen barış Güvercinleri, Bandırma`nın dışında maça gelen Bandırma lılar ve ilkkez stada gelen gaziler.

Bandırma Gaziler Vakfı hazırladıkları pankart ve bir buket çiçekle geldikleri 17 Eylül`de taraftarın coşkusuna ortak oldular. Gaziler başarılı Teknik patron Mustafa Çapanoğlu`na armağan ettikleri çiçekle kendisinden Şampiyonluk kupasını kaldırma sözü aldılar.

Kime Güvenlik!....

İlçe Güvenlik kurulu olası, olumsuzluklara karşı İzmir`de Bandırma taraftarına uygulanan yöntemi Göztepe taraftarı için uyguladı ve Sarı kırmızılı ekibin 17 Eylül`e alınmayacağı günler öncesi rakip takıma bildirildi.

Kararın nedenli doğru olduğu Bandırmaspor taraftarının uzun yıllar sonra stadı ilkkez doldurması ile görüldü. Bandırmaspor yönetim normal karşılaşmalarda görev verdiği 60 özel güvenlikçi ordusunu, Göztepe maçında %50 arttırarak 90`a çıkarttı. 

Nefes kesen 90 dakika bir solukta bitti. Hakemler çıktı oyun alanı boşaldı. Golsüz beraberliğin avantajlı tarafı ve taraftarı Kronikler müdaim oldukları trübünü boşaltmadı.

Herşeyin eksiksiz olarak yapılması gerekiyordu. Karşılaşmanın sona ermesinden yaklaşık 10 dakika sonra Lider Bandırmasporlu oyuncular Kronik trübünü önüne geldi. Tezahürat ve alkışlar coşkunun paylaşılması noktasında son halka olarak oyunculara verilen pankartın açılması gerekiyordu. Ama olmadı!...

Devasa cüsseli özel güvenlik bu coşkuya limon sıktı ve pankartın açılmasına izin vermedi.

Pankart bir süre ellerde dolaştı ama açılması mümkün olmadı. Normal sürenin sona ermesi ve statta sadece taraftar ile Bandırmaspor`lu oyncuların kaldığı anda!.... O pankart açtırılmadı!... Pardon siz kime karşı güvenliksiniz?..

(Bandırmaspor- Göztepe karşılaşmasından Bandırma Manşet Objektiflerine yansıyan geniş fotoğraf galerisi albümüzde) 



Anahtar Kelimeler: Her şey ban ban için...
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli