Herkes bu mekanı merak ediyor

Herkes bu mekanı merak ediyor

Sıradan, salaş mekandı!.. Seyahat firmalarının uğrak yeri oldu.

Bacasız sanayi turizm'de trilyonluk yatırımlar yapıp, milyonluk reklamlarla turist çekme derdine düşen işletmelere nispet, Edincik'te 8 yıl önce hizmete giren "VADİ EDİNCİK" tırizm firmalarının tur güzergahına girdi.

Özellikle yurdun bir çok köşesinden Çanakkale gezisi için yola çıkan TUR'lar, Edincik'ten geçerken "VADİ EDİNCİK"e uğramadan geçmiyor.

İlginç olan o ki, Vadi Edincik Cafe işletmecisi Kıvanç Borazan, böylesine önemli bir hareketlilik için hiçbir çaba sarf etmemiş. Gelen görmüş, gittiği yerde anlatmış, girişimci işletmeci Kıvanç Borazan'da kendisine sempati ile yaklaşıp övütte bulunanları dinlemiş ve gelinen noktada eşsiz manzaraya sahip olan Vadi Edincik sıra dışı stres atılacak mekanlar içinde ilk sırayı almış.

İşte bu anlamda iddialı olan Vadi Edincik işletmecisi işyerinde doğal hayata yönelik objelere önem vermiş.

Bir birini takip eden duvar yazıları mekana gelenlerin ilk dikkatini çeken noktaları, dilek çınarı, çocuk bahçesi ve V A D İ... Uçsuz bucaksız görüntüsü ile insanların içini ısıtan, hayata pozatif  bakmalarını sağlayan bir manzara.

İşte o nedenle kapıdan ilk girildiğinde okunan duvar yazısı "Dışarıdan stres getirmek yasaktır.."

Vadi Edincik işletmecisi 7 yıl önce kapatılan "EDİNCİK BELEDİYESİ" hatırası iki sokak bank'ını en güzel yere koymuş, az biraz stres yapacak olsa, o banklarda oturarak çayını yudumlarken, eski Edincik hayalleri kurmuş.

Kıvanç Borazan, maddiyatı 2 plana aldığı işletmesinde ilk sırayı elbette müşteri memnuniyeti almış, Yıllar önce büyük zahmetlerle elde ettiği zeytin ve zeytin yağları satmak için yurdun dört bir köşesini gezermek çektiği zahmet, bugün o ürünleri yerinde ve üreticisinden alma mutluluğuna yerişen müşterilerine zeytin'in kutsal meyva ve çok zor eşde edilen bir ürün olması nedeni ile üreticinin her geçen gün zeytincilikten uzaklaştığını anlatmış.

EDİNCİK' TE İMAR PATLAMASI OLMUŞ

Vadi Edincik işletmecisi Kıvanç Borazan, yoldan geçerken ilk kez gelen birisinin 2. geldiğinde buradan arsa ve talebinde bulunduğunu açıklayarak, "son yıllarda bu anlamda gelen talepler emlak fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu." dedi.



Anahtar Kelimeler: Herkes mekanı merak ediyor
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı