"Her Şeye Rağmen Yine De İnşa Edin" ile okuyucuyla buluştu.

Eğitimci yazar olan Soner Atabek aynı zamanda toplum yararına örnek faaliyetlerde bulunan Dünya Artvinliler Derneğinin de başkanlığını yürütmekte.

Soner Atabek yeni kitabı "Her Şeye Rağmen Yine De İnşa Edin" ile okuyucuyla buluştu.

Eğitimci yazar olan Soner Atabek aynı zamanda toplum yararına örnek faaliyetlerde bulunan Dünya Artvinliler Derneğinin de başkanlığını yürütmekte. 
Kitap İkinci Adam Yayınlarından çıktı. Fakat birçok yayınevi ve dijital ortamdan da okuyucuya ulaştırılabiliyor.
Yazarın ilk kitabı ise "Toparlandım Devam Ettim" adıyla yayınlanmıştı. 
Atabek kitabın isminde ve tanitim yazısında içeriğiyle ilgili ipuçları sunmakta. 
"Her Şeye Rağmen Yine De İnşa Edin" diyen yazar hayatın tüm zorluklarına "rağmen" amasiz, fakatsız, bahanesiz bir başarı perspektifi sunuyor okuyucuya. "Rağmen" edatinda birçok gizem saklı. Başarmak isteyen kişiler için hiçbir engel olmadığını örnek hayat hikayeleriyle insanlarin kalplerine ve zihinlerine işliyor yazar. Başaran insanların hayat hikayelerinin hep başarısızlıkla başlayıp "rağmen"lere inat başarıyla sonuçlanması da yazarın kitabını klasik bir kişisel gelişim kitabı olmaktan çıkarıp herkesin biraz da kendi hayat hikayesinden bir parça bulduğu ayakları yere basan bir kitap haline getiriyor. Bu haliyle kitap gerçekleri otelemeyen, uygulanabilir ve pratik bilgiler barındırıyor. Hayal satmaktan, gereksiz özgüven pompalamaktan ve insanları gerçeklikten koparmaktan uzak insanlara uygulabilir recete veriyor. 
Başarıya dair neden, niçin, nasıl sorularinin cevap bulduğu eserde yazar başarmak isteyen ve kendi hayatında yeni bir inşa süreci başlatmak isteyen herkes için bir yol haritası sunuyor. Bir okuyucu olarak kitabı okuyunca kendinizde "toparlanıp devam etme" azmini ve "her şeye rağmen yeniden inşa etme" kararlılığını bulacaksınız. Bu azim ve kararlılıkla yola çıktığınızda da kitap sizin için bir başucu kitabı, bir bir rehber ve bir pusula olacak. 
Ufuk açıcı kitabından dolayı eğitimci yazar Soner Atabek'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dernek faaliyetlerinde ve yazın dünyasındaki projelerinde de başarılar diliyoruz.



İdris islam küçük
11.10.2022 22:03:15
Çocukluk arkadaşım can dostum her zaman başarılıydın dürüsttün çalışkandın sonunda meyvesini aldın Rabbim her zaman yolunu açık etsin Sana her şey yakışır Can dostum

Sema öztaş
12.10.2022 16:22:38
Yazarın ikinci kitabı piyasaya çıkmış, aldım heyecanla bir çırpıda okudum. Kitap artık hayatında bir dönüşüm bir inşa süreci başlatmak isteyenler için önemli bir kaynak niteliginde. Her şeye inat yeni bir başarı hikayesi yazmak isteyenlere Soner Atabek'in bu kitabını tavsiye ediyorum. Kitabın tanıtımına sundugunuz katkıdan dolayı haber sitenize teşekkürlerimi sunuyorum.

Anahtar Kelimeler: " Rağmen " okuyucuyla buluştu.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı