Her şey SMA hastası Fevziye bebek için

Her şey SMA hastası Fevziye bebek için

Özel Mutlu Çocuklar Anaokulu önderliğinde düzenlenen gecede SMA TİP 1-KAS hastalığı ile mücadele eden Fevziye Ete, bebeğe yardım toplandı.

Özel Mutlu Çocuklar Anaokulu önderliğinde düzenlenen gecede SMA TİP 1-KAS hastalığı ile mücadele eden Fevziye Ete, bebeğe yardım toplandı.

Grand Asya Otel'de gerçekleşen dayanışma gecesinde Başkan Av. Tolga Tosun'da hazır bulundu.

Gecede konuşan Başkan Tosun, "Fevziye bebek için Bandırma olarak heryönü ile yanında olduklarını, özellikle böylesine ulvi bir konuda yardımlarını esirgemeyen Bandırma halkına teşekkür ediyorum." dedi.

Gecenin organizasyonun gerçekleştiren Özel Mutlu Çocuklar anaokulu kurucusu Yasemin Avcı Ungan; “SMA Tip 1- Kas hastalığı ile mücadele eden Fevziye Ete bebek adına Özel Mutlu Çocuklar Anaokulu olarak düzenlenen yardın gecesine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Biliyoru ki her minik yavrumuzun hayallerini gerçeğe dönüştürebileceği up uzun bir hayatı var, Bizde bu gece kentimizin evladı Fevziye bebeğimiz için hep birlikte, tek yürek olduk. Onu bağrımıza bastık. Biricik yavrumuz Fevziye’nin bir an önce sağlığına kavuşması için etkinliğimize ilgi ve katılım gösteren tüm dostlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Geceye katılım ve katkı sağlayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Milli Eğitim şube müdürü Burak Ata, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Engin Aydın, Ticaret odası başkanı Adem Yılmaz, Kent konseyi başkanı Serdar Polat,  Kardelen Su Kimyasalları ve arıtma sistemleri, Kubilay Şengöz, Rabia-Onur Tümerli, Nisa Organizasyon, USTAOĞLU Mobilya & Konsept, Bupiliç entegre gıda sanayi ticaret a.ş, Öztürkler dayanıklı tük. Mal. Ltd şti,  Mutlu Öztürk, Zeynep Oğuz, FZB gıda ltd. Şti., Bandırmaspor ve Fatih Bayat’a katkılarından dolayı plaket verildi.



Anahtar Kelimeler: hastası Fevziye bebek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı