HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİ

HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİ

Bandırma ilçe devlet Hastanesi, hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da arttırmak için, kadrosuna 8 yeni uzman doktoru ve 5 pratisyen hekimi katarak güçlendirdi.

 

BANDIRMA DEVLET HASTANESİ HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Bandırma ilçe devlet Hastanesi, hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da arttırmak için, kadrosuna 8 yeni uzman doktoru ve 5 pratisyen hekimi katarak güçlendirdi.

Hastane yöneticisi ve Başhekimi Uz.Dr.Muzaffer ŞENVELİ: Hastanemize yeni atanan arkadaşlarımız Psikiyatri Uzmanı Deniz YILDIZ, Kadın Hastalıkları Uzmanı  Alihan TIĞLI, Dahiliye Uzmanı Sezai KALKAN, Radyoloji Uzmanı Yavuz YILDIZ, Göz Hastalıkları Uzmanı Fikret DENGEŞİK, Üroloji Uzmanı Umut TURAN, K.B.B Uzmanı Tuncay TANIŞ, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Behram AZİZİ, Tabip Dr.Hacı ALTAY, Tabip Dr.Hüseyin GÜLŞEN, Tabip Dr.Dilara KESKİNBALTA, Tabip Dr.Nilay AKTAR ve Tabip Dr.Zeynep KARAOĞLU  görevlerine başladılar.

Yeni atanan 8 Uzman hekim ve 5 pratisyen hekim arkadaşımız ile birlikte uzman doktor sayımız 76´ya acil polikliniğinde görev yapacak olan pratisyen hekim sayımız ise 15´e ulaştı. vatandaşlarımıza daha hızlı, daha kaliteli ve daha modern sağlık hizmeti verebilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aslında hekim kadromuzdaki bu değişim ve güçlendirme çalışmalarımız bir yıldır devam etmekte olup, mevcut kadromuzda görev yapan toplam 91 hekim arkadaşımızın 41´i son bir yıl içerisinde hastanemiz bünyesine katılmıştır.  

Bizler hastanemize müracaat eden hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini  vermeyi amaçlıyoruz. Yeni arkadaşlarımızın da bu yönde gayret göstereceklerine inanıyorum. Bizlerde hastane yönetimi olarak yeni arkadaşlarımıza gereken desteği vereceğimizi ifade ediyoruz.?şeklinde konuştu. 



Anahtar Kelimeler: HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİ
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı