Hedef Kocaeli’den üç puanla dönmek

Hedef Kocaeli’den üç puanla dönmek

Bandırmaspor, 16 Nisan 2022 Cumartesi günü Kocaeli’de, Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bandırmaspor, 16 Nisan 2022 Cumartesi günü Kocaeli’de, Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Özel Aydın, şehir ve bölge olarak Süper Lig’e yükselmek için kenetlendiklerini belirtti. Süper Lig’e, ilk iki takım arasında yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu vurgulayan Aydın, şunları söyledi:

“Hafta sonunda değerli bir camia olan Kocaelispor ile deplâsmanda karşılaşacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz. Yine zor bir 90 dakika olacak. Önümüzde 6 final maçımız var. Kocaelispor maçından da başarıyla döneceğimize inanıyorum.”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel de, Kocaelispor camiasına saygı duyduklarını, her maçlarına daha iyi futbol için çıktıklarını belirterek, “Kocaelispor maçına da üç puan için çıkacağız. Önümüzde 6 final maçımız daha var. Önemli olan sezon sonunda mutlu sona ulaşmak ve hedefe ulaşmaktır. Kocaelispor maçında kırmızı kart cezalısı olarak Osmajic ve sakatlığı süren Doğan Can yer alamayacak. Tüm oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Keny ve Pucko da, takımdaki arkadaşlığın çok güçlü olmasının başarılarında çok önemli payı olduğunu vurgulayarak, Kocaeli’den de başarıyla dönmek istediklerini belirttiler. Keny, antrenman saatleri dışındaki zamanını kulüp lojmanında geçirdiğini, Bandırma’yı sevdiğini vurgularken, Pucko ise ailesiyle birlikte yaşadığı Bandırma’yı sevdiğini açıkladı.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Hedef Kocaeli’ puanla dönmek
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı