Hedef, farkındalık yaratmak

Hedef, farkındalık yaratmak

Bandırma Atatürk Özel İlk ve orta Eğitim`den sıra dışı hizmet

Bandırma Eğitiminde ilklerin adresi Atatürk Özel ilk ve Orta Eğitim okulu kapılarını toplumsal dinamiklere açtı.

Eğitim dünyasındaki aktif kimliğini yeni atandığı Atatürk Özel Eğitim okuluna taşıyan müdür Algan Kartal bugün mahalli basınla bir araya geldi.

Algan Kartal, Atatürk Özel Eğitim okulunun konum ve içeriği noktasında bilgi alışverişinde bulunduğu görüşmede Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu ve beraberindeki yönetim kadrosunun katkıları ile farkındalık yaratıp, toplumsal dinamikleri harekete geçirerek Özel Eğiitmde ırtak projelere imza atmaya hazırlandıklarını söyledi.

1. ana sınıfı yanı sıra 1 den 5 kadar 14 sınıfta verilen özel de 2 sağlık memuru, 2 rehber öğretmen, 5 hostes, 5 servis aracı yanı sıra  28 öğretmen bir müdür ve müdür yardımcısı ile 70 öğrenci hizmet verdiklerini söyledi.

Atatürk Özel Eğitim kurumu müdürü Algan Kartal, kurumsal özellik nedeni ile ana felsefelerinin mutlu öğrenci, huzurlu eğitim kadrosu ile ana sınıfından aldıkları öğrencilerini ilk beş sınıfı geçerek lise`ye aynı heyecanla taşımak olduğunu vurguladı.

Algan bu noktada Atatürk Özel Eğitim kurumunun Bandırma daki varlığını tüm kurum ve kuruluşlarla paylaşmak istediklerini vurgulayarak "Hedefimiz farkındalık yaratarak, toplum dinamiklerini harekete geçirip, ortak projelerle eğitim çizgimizi en üst noktaya taşımaktır. Bu noktada bizimle işbirliği yapmak isyeten herkese kapımız açık." dedi.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli