HAYRA VE İLME HİZMET VAKFI KURSİYER ÖĞRENCİLER İLE TOPLANTI

HAYRA VE İLME HİZMET VAKFI KURSİYER ÖĞRENCİLER İLE TOPLANTI

Gönen Hayra ve İlme Hizmet vakfı 2023 Ramazan bayramı kursiyer öğrencileri ile Öğretmen Evi Restoran’ ta toplandı.

Gönen Hayra ve İlme Hizmet vakfı 2023 ramazan bayramı kursiyer öğrencileri ile Öğretmen Evi Restoran’ ta toplandı. 

Toplantıya Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, Gönen Milli Eğitim Müdürü Metin Erbay, Milli Eğitim şube Müdürleri Yasin İlker Yıldız, İbrahim Bolsu, Merve Akkaya (Avukat) Yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Uyar, Abdurrahman Kural, Fatih Dal, Ertuğrul Özaçmak, Yönetim kurulu başkanı  M. Kamil Çavuşoğlu ve öğrenciler katıldı.

Yönetim  Kurulu Üyesi Hüseyin Uyar, "Gönen Hayra ve İlme Hizmet Vakfı 1990 yılında ilçemizde kurulan şubesi olmayan bağımsız ve merkezi Gönen olan müstakil bir vakıftır. Aş evimizde her gün 350 ihtiyaç sahibi fakir, muhtaç ve yetimlere, depremzede vatandaşlarımıza 3 çeşit sıcak yemek servisi yapılmakta. 2022/2023 eğitim öğretim yılında merkez ve kırsal mahallelerden 4 yıllık Üniversite okuyan ihtiyaç sahibi 140 öğrenciye aylık 500 tl karşılıksız burs verilmekte, merkez ve kırsal mahallelerde ikamet eden muhtaç ailelere nakit ve erzak kolisi yardımı yapıyoruz.

 Vakfımıza ait kadınlar Kültür evinde kuran kursu, ilmihal, tefsir ve el becerileri kursları düzenlemekteyiz. 

Uyar Vakfımızın kurban kesim yerinde kurban bayramlarında ve diğer günlerde halkımız tarafından bağışlanan adak, akika, vd kurbanlar kesilerek aş evinin et ihtiyacı karşılanmakta. Tüm bu faaliyetlerimiz önce yüce Allah’ın yardımı ve hayırsever vatandaşlarımızın bize verdiği maddi ve manevi destekler ve dualarla ayrıca ilçe Kaymakamlığı ve Belediye başkanlarımızın katkıları devam etmektedir.

 Kaymakam Dr. Arslan Yurt ve Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a teşekkür ediyorum." dedi. AHMET ILGAZLI/GÖNEN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı