Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

Yeni adres, yeni mekan, yeni imaj, yeniden Yeşilim restaurant

Tatil ve turizm´de cazibe merkezi Erdek´in marka mekanlarından Yeşilim restaurant bir sezonluk mola´dan sonra yeni adres, yeni mekan, yeni imaj ve yeniden Yeşilim restaurant olarak hizmete başladı.

Erdek, Cuğra´da adı mutfak kültürü ve otantik atmosferi öne çıkan mekanların öncüsü Yeşilim restaurant bir sezonluk mola´dan sonra yeni adresinde, yeniden hizmet vermeye başladı.

/resimler/2019-9/28/1036441677029.jpg

 

Herzamanki mütevazılığı ile gürültü kopartmadan sessiz ve sade bir açılış ile mutfağında etini, balığını o güzelim salata ve zeytin yağlı soğuk mezeleri ile konuklarını karşılayan Nuri Bulun ilk gece olumlu tepkiler aldı.

Bir döneme damgasını vurmuş birisi sahne sanatçısı Taner Tunç, diğeri ise uzun yıllar gazino sanatçılığıda yapan, Türk sinemasında sayısız karakter rolleri adını yazdırmış, 1995-2003 yıllarında ise TRT´nin uzun soluklu dizilerinden Çiçek Taksi´de Erol Günaydın´ın hayranı olduğu Ece´nin Aynalı Meyhanesi´nde hayatın ona aldırdığı ciddi feminist eğitimini konuşturan Mine Soley

İşte geçmişte yol arkadaşı olan bu iki sanatçı akşam Erdek güz günlerinin nostaljik atmosferini özlemlerine katık etmek için Yeşilim restaurant´ta işletmeci Nuri Bulun´un konuğu oldular.

Nuri Bulun, konuklarını yeni mekanın ön kapısında şef Birol Türk ile karşıladı...

İlerleyen saatlerde Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan´ın da dahil olduğu Yeni adres, yeni mekan, yeni imaj Yeşilim restaurant´ta et-balık ve zeytin yağlıların damak tadı ile buluştuğu Yeşilim restaurant´ın geçmişten günümüze uzanan lezzet durakları anlatıldı.

Bugün yaşadığı ünlü belde Akçay´da gönüllü turizm danıtım grup başkanlığı görevinde bulunan ve  ayni zamanda iyi bir gurme olan Mine Soley gecenin sonunda Yeşilim restaurant´ı tanımış olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek "Artık anılarında Yeşilim restaurant´ta var." dedi.

/resimler/2019-9/28/1059275766217.jpg



Anahtar Kelimeler: Hayırlı olsun
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli