Hayırlı olsun

Hayırlı olsun

Bandırmalı sanatçılar, Mustafa Kaymakçı ile Hakan Işıtan´dan karma sergi

Kütür-Sanat ve Özgürlükler kenti Bandırma da bugün iki memleket sanatçısı Mustafa Kaymakçı & Hakan Işıtan karma resim sergisi ziyarete açıldı.

Uzun ve yorucu bir uğraş sonucu ortaya çıkan eserlerini aynı sergiye ziyarete açmak isteyen Bandırma´lı sanatçılar Mustafa Kaymakçı & Hakan Işıtan karma resim sergisi Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen tarafından ziyarete açıldı.

Belediye Kültür Merkezindeki karma resin sergisi öncesi kunuşan Sami Türkmen, Bandırma´nın sosyal ve kültürel anlamdaki gelişmişliğini özgürlükler kendi olarak tanımlarken, özellikle kültür ve sanatı ile öne çıkan bu yönünü Bandırmalı sanatçılarca desteklenmesinin daha heyecan verici olduğunu söyledi.

Başkan Vekili Sami Türkmen, Bandırmalı sanatçılar Mustafa Kaymakçı & Hakan Işıtan´a kültür ve sanata verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ederken kendilerini Belediye tarafından kenti sembolüze eden özel plaket ile taltif etti.

Daha sonra kurdelası kesilerek açılışı yapılan "Mustafa Kaymakçı & Hakan Işıtan karma resim sergisi" ziyaretçilerce büyük ilgi gördü.

/resimler/2017-4/14/2145185977719.jpg



Anahtar Kelimeler: Hayırlı olsun
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı