Haydi Maça

Haydi Maça

Bandırmaspor sahasında oynayacağı Fethiyespor maçına hazır. Maç 15.30`da 17 Eylül stadında




TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 32.hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Puan cetvelinin 3'ncü sırasında yer alan Bandırmaspor,kendi sahasında Fethiyespor  ile karşılaşacak.

Bugün hıdrellez günü olması nedeniyle tüm Bandırmalıların maça gelerek stadı bayram yerine çevirmelerini bekliyoruz.

Bandırmaspor  ligin bitimine 3 maç kala bugün kendi evinde aynı puana sahip olduğu Fethiyespor ile karşılaşacak.

Bugün  Bandırma 17 Eylül Stadında oynanacak olan maçı Denizli bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Taner Gizlenci yönetecek. Fethiyespor sakat ve cezalı oyuncularından dolayı bu maça 17 kişilik kadro ile çıkacak.

Fethiyespor'da cezalı Sabri Turgut'un yanı sıra sakatlıkları devam eden Selçuk Özkan, Enver Bayezit, Anıl Toşur ve Aykut Turan kadroda yer almadılar.

Son 4 maçında 12 puan toplayan ve zirve yarışının içinde kalan Fethiyespor ikinci ligde yer aldığı sezonlar içerisindeki en başarılı sezonunu yaşıyor.
Bu sezon oynadığı 29 maçta 15 galibiyet alan, attığı 52 golle ligin açık ara en çok gol atan takımı olan Fethiyespor başarısını ligin sonuna kadar götürmeyi hedefliyor.

Bandırmaspor  ise maça önceki gün Erdek Agrigento otel`de girdiği kamptan zinde olarak çıkıyor.

Teknik Direktör Nurettin Yılmaz neticesi altarnetifsiz olan bu karşılaşmayı galibiyet ile noktalayarak Bandırmaspor`u hedefindeki rotasına yeniden oturtmakta kararlı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli