Hayati tehlikeyi atlatamadı

Hayati tehlikeyi atlatamadı

Önceki gece, geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alınan Can Nişancı, yaşam mücadelesi veriyor.

Önceki gece Kayacık mahallesi girişinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hestaneye kaldırılan Can Nişancı(18) yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor.

Burçin Ildırar`in kullandığı 10 ADK 05 plaka sayılı Polio marka özel otomobil ile Bandırma istikametinden Kayacık istikametine girmekte olan gençler yolun bir bölümünü kaplayan Nato tel örgü boyunun sonlarında direksiyon hakimiyeti kaybolan araçla, Nato tel örgülerini aşarak bahçenin iç tarafına düşmesi üzerine meydana gelen kazada, sürücü Burçin Ildırar ile Ozan Evcğmen kazayı hafif atlattılar.

Ön sağ koltukta oturan Can Nişancı o kadar şanslı değildi.

Beyin travmacı geçiren Can Nişancı kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınırken, yakınları ve arkadaşları hastane önünde hayata tutunması için dua ediyor.




Evren
19.06.2014 09:35:50
Geçmiş olsun kardeşim Biran önce senı yanımızda görmek istiyoruz.Allah yardımcın olsun

tülin sertel
19.06.2014 22:14:27
geçmiş olsun inş bian önce iyileşir ailesine ve arkadaşlarına sevdiklerine bagışlasın inş dualarımız can nişancıyla

.
5.11.2014 10:09:54
ah can parçam sen gittin kaldım buralarda tek başıma başım sıkıştığında kime gidicem ben kime sarılıcam yokluğunda kimin motoruna binicem kimin ödevlerini yapıcam kimin tek bi tane olan beyaz saçını boyuycam söylesene kovalağı senin yokluğunda kimi sevicem ben kim unutturacak kim hafifletecek bu acıyı

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli