Havutça, Gönen kırsalından seslendi

Havutça, Gönen kırsalından seslendi

Cumhur ittifakına yüklenen Namık Havutça, ?Yapacak bir şeyleri kalmadı.?

Partisi CHP´nin Gönen Millet ittifakı Başkan adayı İbrahim Palaz´a stratejik destek amacı ile akşam gerçekleştirilen kırsal mahalle gezilerine katılan Namık Havutça yaptığı konuşmalarla gündeme damgasını vurdu.

Partisi tarafından değerlendirmeye alınmayıp 7 yıllık vekilliğini 24 Haziran´da noktalamasına rağmen, partisinin bir neferi gibi alan mücadelesini sürdüren Namık Havutça, akşam Gönen teşkilatının Killik, B. Soğuklar ve K. Soğuklar programına katılarak halka seslendi.

Havutça, öncelikle Cumhuriyete yönelik saldırılara dikkat çekerek ?Cumhuriyet´i yıkmaya hiçbir zaman güçleri yetmeyecektir.? Dedi.

Havutça, 16 Yıllık AKP iktidarının uygulamalarının ülkeyi kaos ve kavganın eşiğine getirdiğini, güney doğudaki yakın komşuları ile yaşanan trajik belirsizliğin ülkede daha çok kan akmasına neden olduğunu söyledi.

Dönemin Cumhuriyet başsavcısı Nuh Mete Yüksel´in Cumhuriyetin temellerine dinamit koyan tarikatlarla ilgili ikaz ve uyarılarına rağmen, kirli emellerin hayata geçmesi adına mücadele eden gerek tarikat odakları, gerekse terör odakları ile görüşmeler yapan Erdoğan liderliğinin ?Dünya Lideri? çıkışlarının ?Manav? olarak son bulduğunu kaydetti.

Yapılan her olumsuzluğun muhatabı olarak CHP´yi gösterme aczinde bulunan AKP´nin her defasında kendi yalanları içinde bocaladığını vurgulayarak ?Boşuna uğraşmayın CHP´den vatan haini ve terörist çıkmaz, çıksa çıksa memleketini, bayrağını seven Atatürkçüler çıkar.? Dedi.

/resimler/2019-2/28/1219506477271.jpg



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı