Havran Organik pazara kavuşuyor

Havran Organik pazara kavuşuyor

HAVRAN GARAJINA YAPILACAK "ORGANİK PAZAR" HEM ÜRETİMDE, HEM PAZARLAMADA YENİ İŞ ve İSTİHDAM ALANLARI YARATACAK.




_____________________________________Enver DOLGUN / HAVRAN

Havran Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdal Önder, "KOSGEB Projesi ile Havran organik Pazarı Projesi yakında yaşama geçecek" dedi.



Havran Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdal Önder, "KOSGEB Projesi ile Havran organik Pazarı Projesi yakında Havran Yeni Garaj`da yaşama geçirilecek" dedi.

"Ülkemizin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük ve orta ölçekli işletmelerin payını ve etkinliğini artırmak, sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı kurulan KOSGEB Projene projemizi sunduk ve olumlu cevap aldık" diyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdal Önder, buradan gelecek hibe krediler ile Havran`da üretimi yapılan tamamı doğal ürünleri göğsümüzü gererek satışını yapacaklarını söyledi ve "Amacımız ilçemizde yetişen ürünlerimizi Havran organik Pazarda satışını sağlamak. Havran organik Pazarı Projesi çok yakında yaşama geçecek" dedi.

Havran`da her türlü meyve sebze yetişmekte ve ülkenin önemli sebze ve meyve ihtiyacı Havran Ovasından yetişen ürünlerle karşılamakta olduğunu vurgulayan Başkanı Erdal Önder, Havran`ımızı, Kocaseyit, Zeytin ve Zeytinyağı yanında tamamı doğal ürünlerini Havran organik Pazar ile Türkiye`ye ve dünyaya tanıtmak görevimiz arasında olması gerektiğini söyledi.















Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı