Hava Muhalefeti ve #evdekal Gemi seferlerini etkiledi.

Hava Muhalefeti ve #evdekal Gemi seferlerini etkiledi.

GÜNEY MARMARA HATTINDA GESTAŞ ADA KARTLAR GÜNCELLENİYOR!

Çanakkale boğazı, Çanakkale-Eceabat, Geyikli-Bozcaada, Kabatepe-Gökçeada deniz ulaşımında sefer yapan GESTAŞ, gerek Koronavirüs (Covıd19) pandemi günlerin nedeniyle "#evdekal" kampanyası ve hava muhalefeti nedeni ile seferlerde yaptığı değişiklik ve yeni ada kartlar hakkında açıklama yayımladı.

İptal-Ek Sefer Bilgisi

- 05.04.2020 Pazar günü, Güney Marmara hattında saat 19:00 Erdek kalkışlı sefer, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

- 05.04.2020 Pazar günü Çanakkale-Eceabat hattında Çanakkale’den 18:00 ve 20:00 seferleri, Eceabat’tan 19.00 seferleri yapılmayacaktır. İyi yolculuklar dileriz.

- 06.04.2020 Pazartesi (yarın) Güney Marmara Hattındaki tüm seferlerimiz olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

- 06.04.2020 Pazartesi (yarın) Geyikli-Bozcaada hattındaki tüm seferlerimiz olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

Sefer saatlerinde değişiklik!

- 02.04.2020 tarihli 26 sayılı Gökçeada İlçe Hıfzıssıhha Kurul kararıyla, Kabatepe-Gökçeada feribot seferlerimiz, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 gün yapılacaktır. 

- Ülkemiz genelinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığı tavsiyesiyle başlatılan 'evden çıkmama' tedbirleri doğrultusunda; sefer sayılarımızda azaltıma gidilmiştir.  

Yeni sefer tarifeleri

- 65 yaş üstü kişilere ve 20 yaş ve üzeri kişilere getirilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte, 65 yaş üstü ile 20 yaş ve altı kişilerin kullanımına açık olan 65+ Gestcardlar ile öğrenci gestcardları tüm hatlarımızda geçişlere kapatılmış olup, 65 yaş üstü ve öğrenci indirimleri uygulamadan kaldırılmıştır. Öncelikle sizlerin ve çevrenizdekilerin sağlığını düşünerek alınan bu kararı anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederiz.

- Gemi ve iskelelerimizde gerçekleştirdiğimiz dezenfekte çalışmaları, özellikle kapalı alanlardaki daha sık temizlik uygulamaları salgın hastalık riskine karşı aldığımız başlıca önlemler arasındadır. Sizin ve çevrenizdekilerin sağlığı için sosyal mesafenizi korumaya, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya özen gösteriniz. 

Adalar iptal/ek sefer bilgilendirme sistemi artık yeni numarasında!

İnternet sitemizin ana sayfası en alt kısmında yer alan "Gelişmelerden Haberdar Ol" bölümüne istenilen bilgileri doldurarak kayıt olan yolcularımıza seçmiş olduğu hatla ilgili olarak WhatsApp SMS aracılığı ile bilgilendirme yapılmaktadır. 

İnternet sitemiz üzerinden kayıt olan veya kayıt olacak olan tüm yolcularımızın bilgilendirme mesajı alma problemi yaşamaması için, 0535 491 76 42 numaralı Gestaş İletişim Merkezi Bilgilendirme Sistemi hattını telefon rehberine kayıt etmeleri gerekmektedir. Gestaş İletişim Merkezi Bilgilendirme Sistemi hattını rehberine kayıt eden yolcularımıza şirketimiz tarafından yapılan tüm bilgilendirmeler (iptal/ek seferler, duyurular, kampanyalar vs) problemsiz olarak ulaşmış olacaktır.

GÜNEY MARMARA HATTINDA GESTAŞ ADA KARTLAR GÜNCELLENİYOR!

Sayın yolcularımız, Güney Marmara Hattı'nda Gestaş Ada kartlarınız güncelleniyor. Adalarda kayıtlı olduğunuz birinci ikametinizi gösteren ikametgâh belgenizi Erdek, Avşa, Marmara ve Balıklı'da bulunan gişelerimize getirerek Gestcard Ada kartlarınızı güncelleyebilirsiniz. Güncelleme yapmayanların, 17 Nisan 2020 tarihinden sonra Gestcard Ada Kart indiriminden yararlanamayacağını önemle duyururuz. İyi yolculuklar dileriz.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli