Hatem´den, Edincikspor´a indirim

Hatem´den, Edincikspor´a indirim

Hatem anaokulu Bandırma´dan Edincikspor referansı ile gelen öğrencilere özel indirim

Edincikspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Zakir İPEK´in ziyareti ile bir araya gelen Özel Bandırma Hatem Anaokulu ve Çocuk Atölyesi Kurucu Müdürü Çağrı Canbay ALP, Kurucu Öğretmen Özge KOÇYİĞİT ve Bankacı Çağlar Alp´ten Edincikli hemşerilerimize özel indirim jesti.

Bugünün küçüğü yarının büyüğü öğrencilerin kaliteli bir eğitim imkânı ile kendini keşfetme, becerilerini geliştirme ve sosyal aktiviteler ile kişisel gelişimlerini hızlandırmayı amaçlayan Özel Bandırma Hatem Anaokulu ve Çocuk Atölyesi Edincikspor Kulübü ile işbirliği yaparak eğitim ve sporun bir arada sürdürülmesi gereken çok önemli ve stratejik iki faaliyet olduğuna dikkat çekmektedir.

Kulübümüz geçen sezon 81 lisanslı sporcusu ile mücadele ettiği U-19, U-17 ve U-16 Genç Takım Liglerinin yanına önümüzdeki sezonlarda daha alt yaş gruplarını da ekleyerek küçük yaşlarda çocuklarımıza spora başlama imkânı sağlayarak, spora ve gençliğe hizmetini sürdürmeye devam edecektir. Sporu ve eğitimi birlikte sürdürülmesi gereken ayrılmaz iki hayati faaliyet olarak gören Kulübümüz eğitim ve eğitim kurumlarının yanında olmaya ve onlara destek vermeye bugün olduğu gibi her zaman devam edecektir.

/resimler/2016-7/25/1222388271766.jpg



Anahtar Kelimeler: Hatem Edincikspor indirim
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli