Hastaneye yeni yoğun bakım ünitesi

Hastaneye yeni yoğun bakım ünitesi

Ünite, 250 bin liraya mal oldu. Ana sponsör Osman Kocaman




Hastaneye yeni yoğun bakım ünitesi Ünite, 250 bin liraya
mal oldu.


Bandırma Devlet Hastanesi 2. Basamak Genel Yoğun Bakım Ünitesi törenle açıldı.

Açılış törenine Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Kaymakam Ali Mantı ve Belediye Başkanı Sedat Pekel'in yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı. Hastane yöneticisi Op. Dr. Hâdi Serdar Yazıcı, açış konuşmasında yeni ünite hakkında bilgiler verirken, şunları söyledi:


Bundan önceki yoğun bakım ünitemiz 8 yataklıydı. Alt yapısı ile birlikte modern teknolojiyle yaptığımız bu ünitede 17 yatak bulunuyor. Bu ünitemiz, Bandırma'nın yanı sıra yöremize de hizmet verecektir. Yeni ünitemiz, 250 bin liraya mal olurken, bunun 225 bin lirasını bağışlardan, 25 bin lirasını ise hastane kaynaklarından sağladık. Ünitenin alt yapısına 158 bin, cihazlarına ise 92 bin lira harcadık.”

Ardından, ünite için bağış yapan kurum ve kuruluşların ödül törenine geçildi. 132 bin 500 TL ile en büyük bağışı sağlayan İpsala UMAD Gümrük A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı  ve Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, plâketini, UMAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin ile birlikte Kaymakam Ali Mantı'nın elinden aldı. Daha sonra diğer bağış sahipleri olan Yemmak A.Ş., Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, Kocaman Balıkçılık A.Ş., Erkurtlar Ticaret ve Local Asansör'e plâketleri üst düzey protokol tarafından verildi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı