Hastane önünde feci kaza

Hastane önünde feci kaza

Hastane randevusuna yetişmek isteyen sürücü ile Hastaneden çıkıp merkez noktaya gitmekte olan 112 ekibi kaza yaptı.

Hastane randevusuna yetişmek isteyen sürücü ile Hastaneden çıkıp merkez noktaya dönmekte olan 112 ekibi kaza yaptı.

Bandırma'da,  her noktanın kendine özgü risk taşıyan trafik noktaları var, ancak Bandırma'da ilk kez Hastane önünde böylesine şiddetli bir kaza hem kazaya karışanları, hem de kazayı film şeridi gibi görüp, izleyenler büyük bir şaşkınlık içinde kaldı.

Ambulans ile Özel otomobilin sürücülerinin Ramazan etkisi nedeni ile dikkatlerin azaldığı bir anda öylesine sert bir şekilde bir birlerine çarpmaları, izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi.

10 BFV 61 plaka sayılı özel otomobil Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine ramak kala, sağ kulvardan gelen 112 ekibinin firen yapmaya fırsatı dahi olmadan feci çarpışma meydana geldi.

Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine hasta bırakıp, Korozman'da bulunan kriz merkezindeki toplanma yerine dönen 10 BD 083 plaka sayılı 112 ambulansı, Kavşaktan dönüp hastaneye gitmekte olan 10 BFV 61 plakalı özel otomobile sağ tarafından sert bir şekilde çarptı.

Çarpışmanın şiddeti ile özel otomobil bölünmüş yolun ortasındaki refüj'e çıktı.

Kazada şans eseri her hangi bir can kaybı olmazken otomobilde bulunan bir bayan, 112'nin çarptığı aracın sağ ön koltuğunda oturduğu için çok ciddi almadığı şekilde yaralandı.



Anahtar Kelimeler: Hastane önünde
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı