Hasanbeyspor yeşil sahasını gençlere açıyor

Hasanbeyspor yeşil sahasını gençlere açıyor

Kulüp Başkanı Halim Köken:”Alt yapımızda 70'ye yakın oyuncu var”





Hasanbeyspor, gençlerine güveniyor


Kulüp Başkanı Halim Köken:”Alt yapımızda 70'ye yakın oyuncu var”



Hasanbeyspor Kulübü Başkanı Halim Köken, Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz gençlerimizle başarıyı yakalamaya çalışıyoruz” dedi.



Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu 1. Amatör Lig'de mücadele veren Hasanbeyspor'un önceki yıllarda Süper Lig'de yer alan ilk köy takımı olduğuna dikkati çeken Köken, şöyle konuştu:

Bir köy takımı olarak çıktığımız Süper Lig'de iki yıl mücadele ettik ve 1. Amatör Lig'e düştük. Bu yıl grubumuzda ikinciliği hedefliyoruz. Gençlerimize büyük önem veriyoruz. Alt yapımızda yaklaşık 70 gencimiz bulunuyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak 2. Amatör U-19 Ligi'ne de katılacağız. Köyde bir spor kulübünü yaşatmak kolay değil. Tek gelirimiz, kulübümüzün işlettiği lokaldir. Bu arada, Tek-Süt'ün sahibi Cevdet Arnık'ın büyük desteğini de belirtmek isterim.”


Gönen ilçesine bağlı en büyük köy olan, ilçeye yapışık konumda bulunmalarına karşın yıllardır futbol sahalarının zemininin içler acısı, tel örgülerinin ise kopuk olduğunu vurgulayan Köken, Sahamızın bu durumunu Balıkesir İl Spor Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve Gönen Kaymakamlığı'na bildirdik ama hiçbir sonuç alamadık” diye konuştu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false