Hasad, Çınar'ı okula gönderecek

Hasad, Çınar

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu, geleneksel yeni yıl gecesini 20 Aralık’ta yapacak.

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu, geleneksel yeni yıl gecesini 20 Aralık’ta yapacak. Gecenin tüm geliri derneğin isim babası Bandırmalı Resim Öğretmeni Kemal Çinte ve Hasat’ın kurucularından Selma Çinte’nin oğulları Çınar’ın eğitimi için bağışlanacak.

2011 yılından bu yana Bandırma’da faaliyet gösteren Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu geleneksel yeni yıl gecesi bu yıl 20 Aralık akşamı Hotel Eken Prestige'de  gerçekleştirecek. Arjantin Tango, Latin Dansları, Sirtaki, Zeibekiko dans gösterinin olacağı yemekli geceden elde edilecek tüm gelir Hasat Dans ve Sanat Stüdyosunun kurucularından ve Bandırmalıların yakından tanıdığı Resim Öğretmeni Kemal-Selma Çinte çiftinin oğulları Çınar’ın eğitimi için İstanbul Truva Otizm Gençlik ve Spor Kulübüne bağışlanacak.

KEMAL HOCAMIZA VEFA BORCUMUZ

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu eğitmeni Burak Güner: “Kemal Hocamızın ve eşi Selma ablanın desteği ile bu yapıyı ben, kardeşim Fırat Güner, Uğur Kınay, Hikmet Erturan ile birlikte kurduk. Kemal Hocamız ve Selma ablamız Bandırma’da herkesin tanıdığı, sevdiği isimler. Kemal Çinte bizim de Şehit Mehmet Günenç Lisesinden öğretmenimizdi. Hasat Dans ve Sanat Stüdyosunun isim babası ve logosunun tasarımcısı Kemal öğretmenimizdir. Eşi Selma Ablamız da kurucularımız arasında. Oğulları Çınar’ın özel bir eğitime gereksinimi olduğu için Bandırma’dan İstanbul’a taşınmak zorunda kaldılar. Kemal Hocamıza ve Selma Ablamıza Çınar’ın eğitimi konusunda destek olmak için böyle organizasyon düzenlendik. Bizim dans ekiplerimiz dışında İstanbul’dan, Çanakkale’den, Bursa’dan, Eskişehir’den de dostlarımız gelecek. Dolu dolu bir gece olacak. Saat 17.00’den itibaren fuaye alanında özel karikatür çizimleri başlayacak. Dans gösterileri, canlı müzik ve hediye çekilişimiz olacak. Davetiyelerimiz ile ilgili bilgi için 0544 763  84 08 numaralı telefondan bilgi alınabilir” dedi. Ozan Ertuğrul



Anahtar Kelimeler: Hasad Çınar' okula gönderecek
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı