Hancıoğlu´na bir ödül daha

Hancıoğlu´na bir ödül daha

Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu başarılı Kamu-STK´ların ödüllendirileceği Çanakkale´ye gidiyor.

Başkan Hancıoğlu, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla yürütülen Kamu-STK İş Birliği Projesi kapsamında çanakkale´de düzenlenen Sivil toplum günlerine katılıyor.

/resimler/2018-9/19/2141168172725.jpg

İki gün olarak planlanan eğitim, atölye çalışması ve STK Galerisi etkinliklerinin yer alacağı organizasyonun amacı, yerel ve merkezi düzeyde sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları arasındaki iletişimi güçlendirilmek.

25-26 Eylül 2018 tarihinde Çanakkale ilinde düzenlenecek Sivil Toplum Günlerine, Çanakkale, Balıkesir, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde kurulu dernek kurma özgürlüğü alanında ve haklara dayalı perspektifte aktif olarak faaliyet gösteren STK´lar katılacak.

Sivil toplum kuruluşlarının Kamu-STK iş birliğini güçlendirmedeki katkıları detaylı bir biçimde değerlendirilecek Çanakkale buluşmasında başarılı çalışmaları ile içişleri Bakanlığı tarafından ?Türkiye Ulusal Kadın Muhtarlar Sempozyumu? desteklenen Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu Çanakkaledeki toplantıya katılarak kendisi için hazırlanan ödülü alacak.



Anahtar Kelimeler: Hancıoğlu ödül daha
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli