Haluk Levent bizzat Rize'ye gitti.

Haluk Levent bizzat Rize

Kanserle mücadelenin sembol ismi Neslican'ın mezarı anıt sallaştırıldı.

Geçtiğimiz yıl vefat eden kanserle mücadelenin sembol ismi Neslican'ın ölüm yıldönümü için sanatçı Haluk Levent,  Heykel-tıraş'lar Hakan-Özlem Şengönül ve Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy birlikte Rize’ye gittiler.
Kanserle mücadelenin sembol ismi Neslican'ın Marmara Adasında düzenlenen Mermer-Heykel sempozyumunda yapılan Anıt mezarın Rize'ye ulaşmasını ise Balıkesir Büyükşehir karşıladı.

Organizasyonun Rize ayağında İstanbul ve Marmara'dan gelen ekibi bizzat Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin karşıladı.

Kanserle mücadelenin sembol ismi Neslican'ın evinde gerçekleşen başsağlığı ve taziye dileği sonrası Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Marmara Adalar belediye başkanı Süleyman Aksoy, Sanatçı Haluk Levent ve Heykel-Traş'lar Hakan-Özlem Şengönül daha sonra 20 Eylül 2019 da vefat eden Neslican'ın kabri başında fatiha okudular.

Bilindiği gibi, Kanserle mücadelenin sembol ismi Neslican yakalandığı amansız hastalığın pençesinde verdiği mücadeleyi 20 Eylül 2020 de kaybetmiş ve memleketi Rize'de ebediteye uğurlanmıştı.

Neslican için Marmara Adasında 20.si düzenlenen Mermer-Heykel senpozyumunda yapılması düşünülen anıt mezar için sanatçı Haluk Levent sponsör olmuş, Heykel-traş'lar Hakan-Özlem Şengönül sempozyum içinde Neslican için mermer'den anıt bir mezar hazırlamışlardı.



Anahtar Kelimeler: Haluk Levent bizzat ' gitti.
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false