Halkbank kampı Baştaş'a geçti.

Halkbank kampı Baştaş

Halk Bank'ın Düzlerde bulunan 10 bin m2 lik eğitim kampı mülkiyeti Baştaş'a geçti.

Tatil ve turizmde Erdek'i cazibe merkezi yapan kurum kampları, kurumsal yapılanmalarda yaşanan değişiklikler sonucu 2000 li yıllarda bir bir kapanması bölgesel tatilci beklentisini olumsuz yönde etkilemişti. Düzlerde Vakıfbank, Ziraat Bankası, Akbank ve Halkbankası, Erdek'te PTT kamplarının kapanması ile başlayan süreç Pandemi dönemi ile birlikte bu sezon şeker kampı ve MTA kamplarınında konaklamaya kapanması turizmden gelecek ekonomik beklentileri başka bahar'a ertelerken Düzler bölgesinde Vakıfbank kampının Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine tahsisi sonras yaz sezonu için işletme haklarının devredilmesi, Akbank kampının el değiştirerek önceki sezon başladığı faaliyetini bu sezon arttırması, yine aynı bölgede bulunan Pınar Otel'in yenilenerek Ağustos ayı içinde hizmete açılmasının planlandığı, Halkbankası kampının ise bölgenin önemli yatırımcı kuruluşlarından Baştaş tarafından mülkiyet hakkının satıl alınması ile başlayan hareketlilik 2021 yaz sezonu için umut ışığı oldu.

1973 yılında 10.ooo m2 alan üzerine yapılan Halkbankası kampı 1995 yılında önce kapatılmış daha sonra kiraya verilerek HADRİANUS OTEL olarak 2 yıl faaliyet göstermesi ardından el değiştirerek işletmeye kapatılmıştı.

Yaklaşık 23 yıldır hizmet dışı olan Düzler Halkbankası kampı, Bursalı sahibi ile el sıkışarak mülkiyet hakkını satın alan Baştaş çevre ve temizlik çalışmalarına başladı.

Baştaş çevre ile iç içe, son derece otantik bir atmosfere sahip eski Halk Bankası kampını mevcut yapıyı tadilat kapsamında yenileyerek 2021 yaz sezonuna yetiştirmenin çabası içinde olduğu öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Halkbank kampı Baştaş' geçti.
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli