Halka açıldılar.

Halka açıldılar.

EDREMİT KENT KONSEYİNDEN "DİLEK VE ÖNERİ KUTULARI"




_____________________/Enver DOLGUN / EDREMİT

 

Edremit `Edremit Kent Konseyi` aldığı bir karar ile ilçenin önemli bulvar ve caddelerine "Edremit için Dilek ve Öneri Kutularını" koyup ilçe halkının önerilerini öğrenmek istedi.

 

Edremit ilçesi `Edremit Kent Konseyi` aldığı bir karar ile ilçenin önemli bulvar ve caddelerine `Eski Edremit Evleri` görünümünde 5 ayrı noktaya koyduğu "Edremit için Dilek ve Öneri Kutularını" ilçe halkının önerilerini öğrenmek istedi.

 

Edremit Belediye Kent Konseyi ilçe caddelerine ahşaptan yapılan ve `Eski Edremit Evleri` görünümünde önemli yerlere koyduğu Edremit için Dilek ve Öneri Kutularının üzerinde "Edremit`imiz için dilek ve önerilerinizi bu kutuya atabilirsiniz. Edremit Kent Konseyi" yazısı üzerinde dilek ve temennilerin yazıldığı zarfların atılacağı yer dikkat çekiyor.

 

Edremit Belediyesine projeler üreten Edremit Kent Konseyi daha öncede pazarda naylon poşet yerine "File ve Kese Kâğıdı" kullanılması çalışması yanı sıra ilçe içerisinde ve çevre yolunda "Trafik Işıklarını Düzenlenmesi" konusunda başarılı çalışmalar yapmıştı.

 

Edremit Belediyesi Kent Konseyi Çevre Sağlığı ve Doğayı Koruma Grubu Başkanı Cengiz Erk, "Edremit için Dilek ve Öneri Kutuları" Projesinin başarılı olacağının önümüzdeki günlerde belli olacağını, dilek ve öneri kutularından çıkacak yeni projeler ve fikirler konusunda Edremit Halkından umutlu oldukları beklentilerini belirtti.




 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false