HALK SAĞLIĞI SEMİNERİ VERİLDİ

HALK SAĞLIĞI SEMİNERİ VERİLDİ

SUSURLUK’TA KALİTELİ BİR YAŞAM İÇİN HALK SAĞLIĞI SEMİNERİ VERİLDİ

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY Kaliteli bir yaşam için Susurluk halkına Halk sağlığı semineri verdirerek halkını bilinçlendirdi.

İlk önce Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY önden açılış konuşması yaparak semineri başlattı. Bursa Acıbadem Hastanesi Prostat ile ilgili Hastalıkları tanı ve tedavi merkezi robotik Cerrahi –Holep Profesör Dr.A.Bülent OKTAY 10 Ekim 2022 günü Susurluk’lu  dinleyicilere prostat hakkında Susurluk Park düğün salonunda yoğun bir izleyici kitlesini  aydınlatıcı bilgiler vererek halkı bu konuda bilgi sahibi yaptılar.

Acıbadem İş Geliştirme sorumlusu aslen Susurluk’lu hemşerimiz Birhan ŞEN’in organizatörlüğü katkıları ile gerçekleştirilen bu sağlık semineri vatandaşların memnuniyetini dile getirdiklerini bu tür bilgilendirici uyarıcı sağlık seminerlerinin daha sık yapılması isteklerinde bulundular.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen seminerde daha sonra Profesör Dr.A.Bülent  OKTAY’a  sembolik olarak Susurluk ayranı kupası ve çiçekler verildi. Daha sonra seminere son verildi.  İbrahim PAMUKÇU  Susurluk 



Anahtar Kelimeler: SAĞLIĞI SEMİNERİ VERİLDİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı