Halk plajları temizleniyor

Halk plajları temizleniyor

Erdek belediyesi, tüm Kapıdağ`ı çevreleyen plajları temizliyor.

Erdek Belediyesi yapı işleri ekipleri, bir birini takip eden iç günleri içinde sürdürdüğü halk plajlarını temizlik çalışmasını, Düzler kemer önü evleri civarında sürdürüyor.

Bandırma`da Erdek`e gelirken denize girilebilir vasfa sahip ilk plaj olan ve Edincik altı olarak tabir edilen sahilin bir bölümü Edincik, Bir bölümü de Erdek`e ait olması nedeni ile uzun yıllarca kabımsızlıktan mezberelik bir görünüm almıştı.

Erdek Belediyesi genel plajlar temizliği kapsamında burayıda programına alarak vatandaşın sağlıklı denize girilebilir imkana kavuşturdu.

Bölgenin önemli yerleşim birimi olan Kemer Önü evleri sakinleri yapılan çalışmayı takdirde izleyip sebep olanlara teşekkür ederken, halk plajının uygun bir yerine tuvalet beklentisininde karşılanmasını istedi.




demokrat
3.07.2014 10:17:54
Erdek te Halk plajı mı? Var mı ki, öyle bir plaj.Her yer otel ve onların roman vatandaşlarla işgale dönüştürdüğü sözde halk plajları... Park mafyası ayrı bir olay. Turanlara gidin daha inerken 5 TL.ayakbastı parası haraç alıyorlar. Erdek bu başkanla da düzelmezse bir daha Turizmi 16 plakalılar haricinde zor görür. Nerede bu ilgililer. Yok.

  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli