Halk Eğitimin Hizmet binası sorunu çözüldü

Halk Eğitimin Hizmet binası sorunu çözüldü

Milli Eğitim Bakanlığı Bandırma'ya yapılacak olan halk eğitim merkezi hizmet binasının yapımı konusunda Toplu Konut İdaresiyle sözleşme imzaladı.




Milli Eğitim Bakanlığı, Bandırma'ya yapılacak olan halk eğitim merkezi hizmet binasının yapımı konusunda Toplu Konut İdaresiyle sözleşme imzaladı. Yapılan sözleşmeye göre Toplu Konut İdaresi 2013 yılının ilk çeyreğinde hizmet binası bitirip Milli Eğitim Bakanlığına teslim edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Bandırma İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Okbay, Bandırma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yaşanan hizmet binası probleminin Milli Eğitim Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresinin yapmış olduğu protokolle sona erdiğini söyledi.

Okbay, yapılan anlaşmaya göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ilçenin Paşabayır Mahallesinde Halk Eğitim Merkezi hizmet binası 600 metrekare taban üzerine kurulu toplam 3 bin 75 metrekarelik alanı bodrum katı dahil toplam 5 katlı bir hizmet binası yapacağını dile getirdi.

Projenin yatırım maliyetinin 1.5 milyon TL olduğunu kaydeden Okbay, şantiye kurulum aşaması tamamlanan hizmet binasının 2013 yılının ilk çeyreğinde bitirilerek hizmete sokulacağını sözlerine ekledi.
Hizmete devam edeceğiz,..
Devamında Okbay, ''İlçe Teşkilatı olarak Bandırma'ya yeni hizmet ve yeni yatırımlar yapma gayreti içerisindeyiz. Tek amacımız Bandırma ve Köylerine hizmetin en iyisini getirmektir. Bu bağlamda da çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız birkaç tane daha önemli hizmetimiz var. Vaat odaklı siyaset yapmıyoruz, hizmet odaklı siyaset yapıyoruz. İlçe Teşkilatı olarak Hükümetimizin desteğiyle Bandırma'ya çok daha fazla hizmet getirmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz '' dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli